Πώς να κουρευτώ: Οι 10 πιο hot τάσεις για το 2017!

Kalitera kouremata2
 
Διανύουμε τον τελευταίo μήνα του χειμώνα και εν όψει της άνοιξης ακόμα αναρωτιέσαι «Πώς να κουρευτώ».


Δες εδώ ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις.

 
Ακόμα και αν δεν κοιμάσαι ή ξυπνάς με αυτή τη σκέψη, το «Πώς να κουρευτώ» πάλι φέτος, η ανάγκη σου για να ανανέωση σε κάνει να αναζητάς διαρκώς νέες ιδέες, να πειραματίζεσαι στον καθρέφτη του σπιτιού σου και να συζητάς για ώρες με τον κομμωτή σου αν αυτή η αλλαγή θα σου ταίριαζε ή όχι.


Όπως και να σκέφτεσαι τον εαυτό σου, όποιο κι αν είναι το στυλ σου αλλά και το γούστο σου, εκτός από τις πιο κορυφαίες τάσεις στο κούρεμα για τη νέα χρονιά, έχουμε να σου δώσουμε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές πριν κάνεις οτιδήποτε. 


Τα tips:


-Για αρχή, όποια αλλαγή κι αν αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να μην την κάνεις αμέσως. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να συνειδητοποιήσει την απόφαση και ποιος ξέρει; Ίσως το ενδιάμεσο στάδιο σ΄αρέσει πιο πολύ.


-Συζήτησε αρκετά με τον εαυτό σου και τον κομμωτή σου πριν κόψεις τα μαλλιά σου και αν αυτό το look τελικά θα είναι για εσένα εύκολο στην καθημερινότητά σου. Γιατί καλά βλέπεις τα τέλεια χτενίσματα των διασήμων, αλλά από πίσω κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα που παλεύει ώρες να τα… στήσει! 
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Rosie:

  Kalitera kouremata3
 

-Μην ξεχνάς ότι κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό. Εσύ μπορείς να εμπνευστείς από το κούρεμα ενός μοντέλου και να το δείξεις στον κομμωτή σου, όμως μην περιμένεις το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. Εκτός από τα χαρακτηριστικά προσώπου, ποικίλουν ακόμα το μήκος, η ποιότητα της τρίχας, ο όγκος και άλλα.


-Τέλος, ακόμα και αν δεν αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, που δεν είναι υποχρεωτικό, να τα λέμε κι αυτά, μην ξεχνάς να μεριμνείς για την υγεία των μαλλιών σου, κόβοντάς τις άκρες συχνά, ανανεώνοντας το κούρεμά σου και επιμελώντας την εικόνα τους με διάφορα προϊόντα styling.


Kalitera kouremata4 Kalitera kouremata5 Kalitera kouremata6 Kalitera kouremata7 Kalitera kouremata8 Kalitera kouremata9 Kalitera kouremata10 Kalitera kouremata11 Kalitera kouremata12
 






πηγη:missbloom


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου