6 Λόγοι για να τα κόψεις και εσύ κοντά

 Όσο περνάει ο καιρός τα μακριά μαλλιά μπορούν να γίνουν βαρετά – πολύ βαρετά. 

 Αν ποτέ έχεις δει μια γνωστή που μόλις έχει αποκτήσει ένα ωραίο Lob και από μέσα σου σκέφτεσαι: «σιγά, εγώ είμαι μια χαρά με τα δικά μου, είναι ωραία τα μακριά μαλλιά μου», τότε είναι σιγουράκι ότι κατά βάθος θα ήθελες να το δοκιμάσεις. 

 

Επειδή λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο για να πάρεις την απόφαση, εμείς σου παρουσιάζουμε 6 λόγους για να τα κόψεις.

 

Δεν είναι θέμα θάρρους, αλλά θέμα στυλ

 


Το να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, αποτελεί σίγουρα μια κίνηση που απαιτεί θάρρος. Όμως ας μην γελιόμαστε, καθώς μιλάμε για μαλλιά, τα οποία πάντοτε μεγαλώνουν ξανά. Το κοντό κούρεμα αποτελεί και κάτι παραπάνω από επιθυμία για αλλαγή, καθώς αυτόματα ανανεώνει όλη την εξωτερική εμφάνιση. Το πρόσωπο σου θα αποκαλυφθεί και δεν θα κρύβεται πίσω από πυκνό μήκος, ενώ παράλληλα το κοντό κούρεμα θα είναι πιο σοφιστικέ, πιο σέξι και πιο κουλ!


Ετοιμάσου να νιώσεις την αυτοπεποίθηση σου, να «παίρνει τα πάνω της».

 


Τα κοντά μαλλιά υποδηλώνουν γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει και επιθυμεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Επίσης, το κοντό μήκος θα αναδεικνύει απόλυτα την φυσική υφή των μαλλιών σου και με αυτόν τον τρόπο θα τα εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, να είσαι σίγουρη το νέο κούρεμα σου θα το παρατηρήσουν σχεδόν όλοι, επομένως θα λάβεις και κοπλιμέντα. Τι άλλο θέλεις;


Θα νιώθεις πιο άνετα με το καινούργιο σου στυλ. 

 


Αν είσαι ανοικτή και δεκτική στο να κάνεις αλλαγές στο στυλ σου, ίσως είναι πολύ πιθανό να νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου, ή πιο άνετα με το καινούργιο σου χτένισμα από ότι ένιωθες με το προηγούμενο. Ίσως, μόλις βγεις από το κομμωτήριο να αναφωνήσεις «Αυτό έπρεπε να το είχα κάνει καιρό πριν!». Όμως αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ, αν πρώτα δεν το δοκιμάσεις.


3


Θα εκπλήξεις το αμόρε 

 


Αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα κοντό καρέ ή ένα pixie cut, απλώς κάντο. Πολύ συχνά ακούς κοπέλες να λένε: «Μα, στο αγόρι μου δεν αρέσουν τα κοντά μαλλιά». Αρχικά, δεν ξέρει, για αυτό μιλάει. Δεύτερον, δεν είναι οι τρίχες αυτές που καθορίζουν το αν θα συνεχίστει ή όχι μια σχέση – κι αν αυτό συμβαίνει, καλύτερα να αναθεωρήσεις τη σχέση σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα του αρέσει περισσότερο το καινούργιο σου χτένισμα και θα τον εντυπωσιάσει το γεγονός ότι βρήκες το θάρρος να ξεφύγεις από τα κλασικά, επιχειρώντας κάτι εναλλακτικό και τολμηρό.


Θα νιώσεις ένα βάρος να σε εγκαταλείπει

 


Κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά! Το κοντό κούρεμα, αρχικά είναι πρακτικό. Θα νιώσεις αυτομάτως το κεφάλι σου πολύ πιο ελαφρύ και από εδώ και πέρα θα είσαι πιο ευέλικτη. Σκέψου ότι πλέον τα μαλλιά σου δεν θα πιάνονται στα φερμουάρ του μπουφάν. Λίγο είναι αυτό; Από την άλλη, θα νιώσεις επιτέλους ότι έκανες αυτό που πραγματικά ήθελες, κι ας το φοβόσουν στην αρχή.


Το κοντό μαλλί, είναι κουλ και σέξι!

 


Όλα τα κουρέματα έχουν την χάρη τους. Η χάρη των κοντών hairstyles, είναι ότι παραπέμπουν σε μία άγρια και δυναμική γυναίκα με υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου. Τονίζονται τα μάτια και ο γυναικείος λαιμός, ενώ το χαμόγελο δείχνει πιο έντονο, καθώς η προσοχή εστιάζεται στο πρόσωπο. Δες και τις σελέμπριτιζ, οι οποίες διαρκώς τα κόβουν, τα μεγαλώνουν και μετά τα ξανακόβουν. Δεν μπορεί, κάτι παραπάνω ξέρουν από αλλαγές.




πηγη:myextension