Βάλτε κορδέλες ... το πιο hot αξεσουάρ στα μαλλιά σας

Βάλτε κορδέλες στα μαλλιά σας... το πιο hot αξεσουάρ...

Το πιο chic αξεσουάρ για τα μαλλιά μας ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι οι κορδέλες... δίνουν στυλ και κομψότητα ενώ αποτελούν και το πιο άνετο hair look...




 Οι κορδέλες μαλλιών είναι ένα trend που σε βάζει στην καρδιά της μόδας τώρα  αλλά το βασικό είναι να ξέρεις πώς θα το φορέσεις! Xοντρές, στολισμένες, διπλές, σε στυλ τουρμπάνι, μάθε τα πάντα για το απόλυτο trend του καλοκαιριού!



1.Η τουρμπανο-κορδέλα: το καλοκαίρι οι κορδέλες μαλλιών είναι must αλλά ακόμη μεγαλύτερο must είναι το τουρμπάνι-κορδέλα που είναι στην ουσία ένα φαρδύ κομμάτι ύφασμα που μπορεί να είναι από το φουλάρι σου μέχρι το παρεό σου που θα το τυλίξεις στο κεφαλάκι σου για να είσαι απόλυτα trendy το καλοκαίρι! Είτε αυτό που θέλεις είναι ένα glam look, είτε ένα απλό καθημερινό look μπορείς να επιλέξεις μια κορδέλα-μαντίλι που να την δέσεις με έναν σούπερ κόμπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.



 2.Η διπλή σου η κορδέλα: η διπλή κορδέλα όχι μόνο κρατάει στο ύψος τους τα μαλλάκια σου, αλλά σου δίνει και ιδιαίτερο στυλ ενώ είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο ,μέχρι το βράδυ στο ποτό. Συνδύασε την τέλεια με ψηλό κότσο και εντυπωσίασε και φέτος!

<b>Η διπλή σου η κορδέλα: </b>η διπλή κορδέλα όχι μόνο κρατάει στο ύψος τους τα μαλλάκια σου, αλλά σου δίνει και ιδιαίτερο στιλ ενώ είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στο γραφε


3.Η χοντρή η σέξι η κορδέλα σου: η χοντρή κορδέλα είναι και πάλι in, και φέτος σε μεταμορφώνει σε σέξι μαθητριούλα αυτό το καλοκαίρι! Στην μαύρη ή πολύχρωμη εκδοχή της η κορδέλα στολισμένη με φιόγκο ή άλλες λεπτομέρειες σε βάζει στην καρδιά της μόδας και σου δίνει έξτρα πόντους τσαχπινιάς.

<b>Η χοντρή η σέξι η κορδέλα σου:</b> η χοντρή κορδέλα είναι και πάλι in, και φέτος σε μεταμορφώνει σε σέξι μαθητριούλα αυτό το καλοκαίρι! Στην μαύρη ή πολύχρωμη εκδοχή της η κορδέλα στολισμένη με φιό

 Το χρώμα των μαλλιών σου παίζει ρόλο: δεν είναι ανάγκη η κορδέλα που θα διαλέξεις να έχει το ίδιο ακριβώς χρώμα με τα μαλλάκια σου γιατί για παράδειγμα ,μια λευκή κορδέλα σε ένα ξανθό μαλλάκι θα «χαθεί «τελείως». Είναι καλό να διαλέξεις μια κορδέλα που να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου έτσι ώστε να φαίνεται και να ξεχωρίζει.

 







πηγη:boro