Οι ξανθές αποχρώσεις για το καλοκαίρι

Οι ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά του καλοκαιριού...

Τώρα το καλοκαίρι οι αποχρώσεις στα μαλλιά μας μπορούν να γίνουν πιο sexy και φωτεινές...


Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή στο καλοκαιρινό χρώμα των μαλλιών μας παραμένει στις αποχρώσεις του ξανθού...


Χρόνια τώρα το ξανθό χρώμα αποτελεί την κλασική femme fatale επιλογή, και σε αυτό αποτελεί απόδειξη η λατρεία που διέθετε για αυτό το χρώμα και η Marilyn Monroe, η οποία κατάφερε να το κάνει σήμα κατατεθέν της! Έτσι, οι ειδικοί αποφάσισαν να μας εμπνεύσουν και να λατρέψουμε το ξανθό σε οποιαδήποτε απο τις πολλές αποχρώσεις του!


Τι και αν είναι ψυχρή η ζεστή απόχρωση; Φωτεινή ή πιο σκοτεινή; Ανταύγειες ή και όχι; Το χρώμα αυτό αποτελεί κορυφαία επιλογή για πολλές σταρ, οι οποίες δεν διστάζουν να υιοθετήσουν κατα τους καλοκαιρινούς μήνες και τις διάφορες παραλλαγές του! Μάλιστα, πολλές επιλέγουν να κάνουν μια εφήμερη αλλαγή, όπως για παράδειγμα η αγαπημένη μας Kim Kardashian που έχει αλλάξει τα μαλλιά της απο το κλασικό της καστανό, σε μελί ή ακόμη και σε σαντρέ για μόνο λίγες μέρες!


  Όπως και να έχει, το ξανθό είναι ιδανική αλλαγή για τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και δεν αποτελεί “δεσμευτικό” χρώμα και είναι εύκολο να το αλλάξουμε!


Έτσι, για εσάς που έχετε αποφασίσει να κάνετε την αλλαγή προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προχωρήσετε χωρίς να φοβάστε για τυχόν καταστροφή της τρίχας.Πλέον οι experts δε φοβούνται το ντεκαπάζ καθώς δεν καταστρέφονται τα μαλλιά!


Επιλέξτε κι εσείς το δικό σας ξανθό, τη δική σας απόχρωση και εντυπωσιάστε με την πιο ξανθιά βερσιόν σας!


ΕΧΤΡA TIP: Μη ξεχνάτε τους καλοκαιρινούς μήνες τα χρώματα ξεθωριάζουν πιο εύκολα. Προστατέψτε τα μαλλιά σας με τη χρήσή των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς.










πηγη:jenny