Αυτό είναι το πιο έξυπνο κόλπο για τέλεια νύχια όλο το καλοκαίρι!

Exipno kolpo Kalokairi2
 
Ποια είναι η σκέψη που κάνεις λίγο πριν πας διακοπές; Τι θα κάνεις με τα νύχια σου για να είναι περιποιημένα καθ’ όλη τη διάρκεια των εξορμήσεών σου.
 

 
Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλη από το ημιμόνιμο μανικιούρ, το οποίο – αντικειμενικά πάντα – μας έχει λύσει τα χέρια. 

  Exipno kolpo Kalokairi3
 

Όμως, τι γίνεται όταν πρόκειται να λείψεις παραπάνω από μια εβδομάδα και τα νύχια σου μεγαλώσουν τόσο, με το χάσμα ανάμεσα στο νύχι και το δέρμα, από ένα σημείο και μετά, να είναι πλέον εμφανέστατο;
Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν αντέχουν να βλέπουν αυτό το κενό, γι’ αυτό αναζητούν άλλες λύσεις, που θα τους προσφέρουν έξτρα διάρκεια αλλά και εξίσου κομψό nail αποτέλεσμα.
Ποια είναι μια από αυτές;
Να μη βάφεις τα νύχια σου από τη μήτρα αυτών. Τι εννοούμε; Μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν θέλουν ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας των νυχιών να μένει χωρίς χρώμα, διευκολύνοντάς σου τη διαδικασία βαψίματος και ανανέωσης του μανικιούρ σου.

  Exipno kolpo Kalokairi4 Exipno kolpo Kalokairi5 Exipno kolpo Kalokairi6 Exipno kolpo Kalokairi7 Exipno kolpo Kalokairi8 Exipno kolpo Kalokairi9 Exipno kolpo Kalokairi10
 








πηγη:missbloom