Η Kaia Gerber αναβαθμίζει το bob της με το πιο ανατρεπτικό αξεσουάρ μαλλιών!

Η Kaia Gerber κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποφάσισε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της μόνη στο σπίτι. Όπως η ίδια αποκάλυψε χρησιμοποίηση σκέτο οξυζενέ (μην το προσπαθήσετε) με αποτέλεσμα να αποκτήσει λαμπερά highlights.

Αμέσως μετά ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να δημιουργήσει μια ξανθιά απόχρωση της πλατίνας που πολύ της ταίριαζε. Και τέλος, αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αλλαγή, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που σημαίνει πως έβαψε τα μαλλιά της ροζ. 

 Kaia Gerber is in love with her new short hair look, flaunts it on  Instagram! And

Και κάπως έτσι στις αρχές του φθινοπώρου η Kaia έχει ένα απίθανο hair look που ταιριάζει στη ηλικία και το look της. Όπως είναι φυσικό, όλες τις αλλαγές τις έχει αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους followers να είναι ξετρελαμένοι.

 Exclusive: Here's How Kaia Gerber Prepared For Her New "Drama Cut"

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Kaia ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι μέσα στο μπάνιο της, με το μπουρνούζι και τα μαλλιά της πιασμένα με clips σε mint απόχρωση.

 Kaia Gerber changes her hair color live on Instagram | KOKO GLOW

Πρόκειται για τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν οι make up artists όταν θέλουν να δημιουργήσουν ένα look χωρίς να τους ενοχλούν τα μαλλιά του μοντέλου ή οι facialists όταν απλώνουν μια θεραπεία ώστε να μην τα λερώσουν.

 Kaia Gerber, 18, dyes her own hair pink: 'I never thought I would have  colored hair but here we are' | Daily Mail Online

Η Kaia όμως αποδεικνύει πως είναι τέλεια και αν θέλετε να αναβαθμίσετε το κούρεμα σας ειδικά αν είναι μεσαίου μήκους όπως το δικό της.

 Kaia Gerber Wows Instagram With Super Bowl Sports Bra Workout

Φαντασία να υπάρχει λοιπόν και όλα δείχνουν τέλεια. Από εμάς είναι ναι. Από εσάς; Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει;

 

 

 

 

πηγη:faysbook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου