Φον ντε τεν: Το λάθος που κάνετε και πρέπει να σταματήσετε σήμερα κιόλας!

Το φον ντε τεν είναι το προϊόν που οι περισσότερες από εσάς χρησιμοποιείτε καθημερινά. Καλύπτει ατέλειες, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα σας, μειώνει τις γυαλάδες και βοηθά το μακιγιάζ να παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Γνωρίζετε όλα τα μυστικά των ειδικών και το εφαρμόζετε τέλεια. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύετε. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια, ένα λάθος που κάνετε και πρέπει να το σταματήσετε αμέσως τώρα.

Το έχουν εντοπίσει οι make up artists και επιβάλλεται να ακολουθήσετε τη συμβουλή τους. Ποιο ακριβώς είναι το λάθος; Απλώνετε το φον ντε τεν μόνο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δημιουργείτε το εφέ που είναι γνωστό ως “μάσκα”.

Ποιο είναι το σωστό; Να εφαρμόζετε το φον ντε τεν και στο λαιμό έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στο χρώμα και την κάλυψη. Χρησιμοποιείστε το ειδικό πινέλο ή το beauty blender για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Και μην ξεχνάτε πως πρέπει να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση, εκείνη που ταιριάζει τέλεια στον τόνο του δέρματός σας και αυτό σημαίνει πως καλό είναι να απλώνετε μικρή ποσότητα στη γραμμή του πηγουνιού και να βλέπετε το αποτέλεσμα στο φως της ημέρας -ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.

 

 

 

 

πηγη:faysbook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου