Τα 12 must have για το χειμώνα 2020!!

must have για το χειμώνα 2020

Ποια κομμάτια ρούχων, παπούτσια και αξεσουάρ εντάσσονται στα 12 must have για το χειμώνα 2020; Τι δεν πρέπει να απουσιάζει από την γκαρνταρόμπα όλων μας για την ερχόμενη εποχή;

1. Τα πλεκτά ρούχα είναι πρώτα στη λίστα με τα 12 must have για το χειμώνα 2020


Δεν υπάρχει χειμώνας χωρίς πλεκτά ρούχα. Ακόμα και αν σε μερικές περιοχές της Ελλάδας το κρύο δεν είναι και τόσο τσουχτερό. Τα τελευταία χρόνια τα πλεκτά έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες που ακολουθούν τη μόδα. Κι από τους διάσημους οίκους μόδας φυσικά.
Από τον προηγούμενο τουλάχιστον αιώνα οι γυναίκες έφτιαχναν μόνες τους πλεκτά ενδύματα και αξεσουάρ (σκουφιά, γάντια, κασκόλ, παντοφλάκια) για τις οικογένειές τους. Οι τάσεις της μόδας γύρω από τα Ρούχα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 συνεχίζουν… κατά κάποιον τρόπο, την παράδοση. Προτείνοντας μπλούζες, φορέματα, πανωφόρια, ακόμα και παντελόνια πλεκτά.

 

2. Rain boots για τις βροχερές – ή και όχι; – ημέρες

must have για το χειμώνα

Rain boots, ελληνιστί γαλότσες. Είναι οι μπότες που φτιάχνονται από ένα ειδικό υλικό ανθεκτικό στη βροχή ( και στη λάσπη, θα συμπληρώσουμε ). Για τις βροχερές ημέρες και νύκτες του φθινοπώρου και του χειμώνα, οι μπότες αυτές είναι ό,τι πιο κομψό, ό,τι πιο χρήσιμο, ό,τι πιο βολικό μπορείτε να φορέσετε. Γι’ αυτό και θα το εντάξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στον κατάλογο με τα must have παπούτσια για τη σεζόν 2019 – 2020. Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας στα Παπούτσια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020, οι γαλότσες πρέπει να φτάνουν λίγο πιο κάτω από το ύψος του γονάτου. Ως επί το πλείστον προτάθηκαν στο μαύρο λουστρίνι χρώμα. Αν και προηγούμενες χρονιές τις είχαμε συνηθίσει σε άλλα χρώματα και παιχνιδιάρικα μοτίβα. Η μόδα φέτος τις θέλει πιο απλές, πιο αυστηρές, αλλά και πιο εύκολες στο συνδυασμό τους.

 

3. Suede τσάντες

must have για το χειμώνα

Το καστόρι είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά πολλών γυναικών και κοριτσιών. Για ρούχα, παπούτσια, τσάντες, και αξεσουάρ, για την εποχή. Η όψη του και η αφή του είναι που κάνουν ίσως περισσότερο φθινοπωρινό και χειμερινό. Χωρίς αυτό να αποκλείει κι ένα καλοκαιρινό ρούχο, παπούτσι ή αξεσουάρ από το να είναι σουέτ. Η εικόνα απλότητας και παράλληλης κομψότητας που χαρίζει είναι που το κάνει ίσως τόσο αγαπητό.
Το θετικό είναι ότι και οι σχεδιαστές το αγαπούν. Εξ ου και το γεγονός ότι δεν παρέλειψαν σε καμία από τις μεγάλες πασαρέλες μόδας να το συμπεριλάβουν. Οι σουέτ τσάντες που πρότειναν ήταν περισσότερο μεσαίου μεγέθους. Κατάλληλες να κρατηθούν σχεδόν σε όλες τις ώρες της μέρας. Ήταν μονόχρωμες, σε φθινοπωρινούς τόνους. Ενίοτε είχαν μικρές δερμάτινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Αναντίρρητα ένα από τα 12 must have για το χειμώνα 2020 για κάθε γυναικεία ντουλάπα!

 

4. Σκουλαρίκια με ρινιέτες

must have για το χειμώνα

Μία από τις πιο σημαντικές τάσεις της μόδας στα γυναικεία Αξεσουάρ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 είναι τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια. Πρόκειται για μακριά σκουλαρίκια που είναι στολισμένα με τεχνητά διαμάντια. Είναι εξαιρετικά chic και glamorous, πολύ θηλυκά και σαγηνευτικά. Μπορούν να απογειώσουν ένα βραδινό ντύσιμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατ’ εμάς, τέτοια κοσμήματα είναι must για τη σεζόν 2019 – 2020. Αφήστε που θα σας βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι αξεσουάρ να βάλετε για να είστε υπέρλαμπρες το βράδυ!
Εκτός από τα σκουλαρίκια, στις πασαρέλες είδαμε αρκετά συχνά και άλλα κοσμήματα, κυρίως κολιέ, γεμάτα με ρινιέτες. Απλώς δεν τα αναφέρουμε ως βασικά στις τάσεις επειδή τα σκουλαρίκια με τα τεχνητά διαμάντια ήταν εκείνα που κυριάρχησαν.

5. Χοντρά τακούνια – Μην τα φοβηθείτε!

must have για το χειμώνα

Με στόχο την ευκολία στο περπάτημα και τη μεγαλύτερη άνεση, πολλοί διάσημοι σχεδιαστές στράφηκαν φέτος στα χοντρά τακούνια, αφήνοντας πίσω τα λεπτεπίλεπτα – στιλέτο.
Μπορεί μερικές φορές να μην είναι από μόνα τους ιδιαίτερα σέξι. Μπορεί σε μερικές από εσάς να φαίνονται χοντροκομμένα. Όμως έτσι έχουν. Δεν αναδεικνύουν όλα τα πόδια, όμως σίγουρα είναι βολικά ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν το επιπρόσθετο ύψος που θέλετε. Δεν αποτελούν τον ορισμό της θηλυκότητας, όμως αν συνδυαστούν σωστά είναι εντελώς μέσα στη μόδα και έχουν μόνο να δώσουν πράγματα στο στυλ σας.
Ένα ζευγάρι από γόβες, μποτάκια ή μπότες με χοντρό τακούνι και πλατφόρμα αποτελεί ένα από τα 12 must have για το χειμώνα 2020. Αν κρίνουμε ειδικά από το πόσο πολύ τα είδαμε στις μεγάλες πασαρέλες σε Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

 

6. Τσάντες σε δύο αποχρώσεις

must have για το χειμώνα

Ή σε δύο εντελώς διαφορετικά χρώματα. Όπως αντιλαμβάνεστε κι από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, οι τσάντες αυτές έχουν δύο χρώματα πάνω τους. Είναι ευδιάκριτες από μακριά και τραβούν την προσοχή, χωρίς να είναι υπερβολικές ή edgy.
Το γεγονός ότι έχουν δύο χρωματικούς τόνους στην επιφάνειά τους βοηθάει πολύ στο να παίζετε με τα χρώματα στο συνολικό look σας.
Για παράδειγμα, μία τσάντα μισή κόκκινη μισή λευκή, θα μπορούσε να αποτελεί ένα κόσμημα σε ένα total black ή total denim outfit. Όμως, θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ρούχα που εμπεριέχουν ολοκληρωτικά ή σε μεγάλο βαθμό το ένα από τα δύο χρώματα της τσάντας, π.χ. ένα κόκκινο παλτό ή ένα εντελώς λευκό ντύσιμο.

 

7. Παπούτσια snakeskin: από τα top trends για φέτος

must have για το χειμώνα

Στις μεγάλες πασαρέλες εμφανίστηκαν πολλά παπούτσια με αυτό το μοτίβο. Οπότε δεν γίνεται να μην τα συμπεριλάβουμε στις τάσεις για τα Παπούτσια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Επιπλέον, είναι χρήσιμο να επισημάνουμε πως τα snakeskin παπούτσια, και δη τα καουμπόικα μποτάκια είναι αναμφίβολα ένα από τα 12 must have για το χειμώνα 2020.
Είδαμε το print αυτό σε γόβες με λεπτό τακούνι, σε γόβες και πέδιλα με χοντρό τακούνι, σε μπότες που φθάνουν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο με φαρδύ τακούνι και πιέτα – πλατφόρμα. Τα είδαμε σε αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου, του μπλε και του κόκκινου πιο πολύ.

 

8. Πανωφόρια με γούνινους γιακάδες και μανίκια

must have για το χειμώνα

Μία πολύ όμορφη πρόταση για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε με το στυλ σας. Μία fashionable και ταυτόχρονα όχι ιδιαίτερα τολμηρή ιδέα για εσάς που θέλετε να ακολουθείτε τη μόδα χωρίς να προβαίνετε σε «υπερβολές».
Αναφερόμαστε στα πανωφόρια, κυρίως παλτά, που έχουν νότες γούνας είτε μόνο στα μανίκια ή το γιακά τους είτε και στα δύο σημεία τους. Εκτός της κομψότητας και του στυλ που χαρίζουν, οι γούνινες λεπτομέρειες έχουν και πρακτική αξία. Αφού ζεσταίνουν ιδιαίτερα τις κρύες ημέρες και νύχτες. Αναντίρρητα ένα από τα must have για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα 2020 είναι ένα τέτοιο πανωφόρι.

 

9. Τα μεταξωτά κασκόλ είναι αναντίρρητα ανάμεσα στα 12 must have για το χειμώνα 2020

must have για το χειμώνα

Τα μεταξωτά κασκόλ επικράτησαν στις πασαρέλες και τα fashion weeks απ’ όπου δημιουργήθηκαν οι τάσεις της μόδας στα Αξεσουάρ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Είναι ζεστά, αλλά χωρίς να σας σκάνε, οπότε μπορούν εύκολα να φορεθούν καθ’ όλη τη σεζόν. Είναι μεταξωτά, οπότε προσδίδουν κομψότητα μαζί με την απλότητά τους. Είναι από μόνα τους στιλάτα, οπότε αντανακλούν το χαρακτηριστικό τους αυτό και σε εσάς που τα επιλέγετε.
Μάλιστα, αξίζει να προσθέσουμε το εξής: υπάρχουν πολλοί τρόποι δεσίματος ενός φουλαριού στο λαιμό ή ενός κασκόλ. Σε ό,τι αφορά στα μεταξωτά υφάσματα, προτάθηκε ιδιαίτερα το δέσιμο γύρω από το λαιμό με έναν κομψό φιόγκο από τη μία πλευρά του.

 

10. Turtlenecks: το απόλυτο ζεστό κομμάτι του χειμώνα

must have για το χειμώνα

Έτσι ονομάζονται τα επίσης ζεστά αυτά μπλουζάκια που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Οι Victoria Beckham, Versace, Tibi και Celine είναι μόλις ορισμένοι από τους σχεδιαστές που επανάφεραν την παρούσα στις τάσεις της μόδας στα Ρούχα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Είμαστε βέβαιες ότι πολλές από εσάς θα χαρείτε με αυτό το νέο, μιας και αυτά τα ρούχα έχουν πολλά θετικά.
Προσφέρουν τεράστια ζεστασιά και προστατεύουν από το κρύο. Τονίζουν το λαιμό – κι ας τον καλύπτουν – και δίνουν έμφαση στο γυναικείο πρόσωπο. Ταιριάζουν πολύ ωραία με μαλλιά μαζεμένα πίσω, ώστε να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο το πρόσωπό σας. Ανάλογα με το ύφασμά τους, μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί έως το απόγευμα.
Μάλιστα, ένα μπλουζάκι με ζιβάγκο σε λεπτό ημιδιάφανο ύφασμα, μαλλιά πιασμένα σφιχτά πίσω και έντονο μακιγιάζ  μπορεί να φορεθεί κάλλιστα σε μία βραδινή έξοδο.

 

11. Πέρλες στα κοσμήματα· για να είστε chic και elegant ταυτόχρονα!

must have για το χειμώνα

Δεν εκπλησσόμαστε που οι πέρλες συνεχίζουν να βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας και για τα Αξεσουάρ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Χαιρόμαστε όμως διότι ξέρουμε ότι πολλές από εσάς που θέλετε να είστε σύμφωνες με τη μόδα θα ικανοποιηθείτε από την παρούσα. Σε ποια δεν αρέσουν οι πέρλες; Ποια από εσάς δεν έχει κάποιο κόσμημα με πέρλες;
Οι σχεδιαστές, μάλιστα, κινήθηκαν σε μία ευρεία γκάμα από κοσμήματα με πέρλες. Σκουλαρίκια με μία μόνο πέρλα πάνω στο αυτί ή να κρέμεται από αυτό. Σκουλαρίκια με μπόλικες πέρλες. Κολιέ με μία ή περισσότερες πέρλες, μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Ακόμη και αξεσουάρ μαλλιών, όπως στέκες, γεμάτα με όμορφες πέρλες.
Οι πέρλες στα γυναικεία αξεσουάρ και συγκεκριμένα στα κοσμήματά σας είναι από τις πιο elegant και ταυτόχρονα chic ιδέες.

 

12. Δερμάτινες snakeskin τσάντες

must have για το χειμώνα

Το snakeskin print μάλλον είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας όχι μόνο για τις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Αλλά και για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα πορτοφόλια. Το γεγονός αυτό λογικά θα χαροποιεί πολλές από εσάς, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για μία νέα τάση. Έρχεται από τη δεκαετία του ’70. Άρα όλο και κάποια τέτοια δερμάτινη τσάντα θα υπάρχει καταχωνιασμένη στην ντουλάπα σας. Είναι αναμφίβολα ένα από τα 12 must have για το χειμώνα 2020, κορίτσια!
Οι δερμάτινες τσάντες με print φιδιού που προτάθηκαν ήταν κανονικού μεγέθους, οπότε πρακτικές και καθημερινές. Μερικές, μάλιστα, είναι κατάλληλες για το απόγευμα ή και το βράδυ σε μερικές περιπτώσεις. Επίσης, οι τσάντες αυτές φαίνονται πολυτελείς, κομψές και πραγματικά στολίζουν ένα ντύσιμο.
Και, κάπου εδώ, ολοκληρώνεται η παρουσίαση της λίστας με τα 12 must have για το χειμώνα 2020. Πόσα από αυτά έχετε ήδη στην ντουλάπα σας; Πόσα προτίθεστε να αγοράσετε; Ποια είστε πρόθυμες να ακολουθήσετε και ποια όχι;









πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου