Πάρε έμπνευση από τα trends της εποχής αλλά και από τα basics που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου για να συνδυάσεις καλοκαιρινά με χειμωνιάτικα για στυλάτα μεταβατικά outfits.


Ο καιρός σίγουρα μας έχει μπερδέψει αφού είναι απίστευτα καλοκαιρινός για την εποχή, ενώ έχουμε ήδη φτάσει στα μέσα του Οκτώβρη. Οι θερμοκρασίες που την ημέρα θυμίζουν Ιούνιο και το βράδυ Σεπτέμβριο, απαιτούν φαντασία για να δημιουργήσεις looks που ανταπεξέρχονται σε αυτές τις συνθήκες.Για να το πετύχεις, σίγουρα χρειάζεσαι κομμάτια αμιγώς καλοκαιρινά αλλά και κάποια κομμάτια που ναι μεν είναι χειμερινά, αλλά μπορούν διακριτικά να περάσουν ως φθινοπωρινά. 

Δες παρακάτω, τα πιο στυλάτα μεταβατικά look που εντοπίσαμε, για να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου outfits.
Εάν επιλέξεις να συνδυάσεις χειμερινά παπούτσια με καλοκαιρινά ρούχα, προτίμησε τα σε γήινους διακριτικούς τόνους.
Οι πλισέ midi και maxi φούστες, είναι το απόλυτο μεταβατικό κομμάτι, αφού φοριούνται άνετα όλες τις εποχές. Σε συνδυασμό με ένα t-shirt και blazer, το look σου θα είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες.
Οι μίνι δερμάτινες φούστες ενδείκνυνται για την εποχή και τα βραδινά σου look, σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ μακρυμάνικο τοπ. Φέτος, είναι η σεζόν τους και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.
Τα κοστούμια ήταν, είναι και θα είναι on trend, πάντα. Τα λατρεύουμε όχι μόνο για την ιδιότητα να ταιριάζουν με όλα μας τα παπούτσια, αλλά και για το ότι μπορούν να φορεθούν κάθε εποχή.
Από τα essential για την εποχή κομμάτια, είναι σίγουρα ένα λευκό ελαφρύ πουλόβερ που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με καλοκαιρινά όσο και με χειμερινά.
Ακόμη ένα κομμάτι που θα βλέπεις παντού φέτος, είναι τα jogger παντελόνια. Σε συνδυασμό με ένα crop top, μπορείς σίγουρα να τα φορέσεις all day, αυτή την εποχή.
Τα μακρυμάνικα πουκάμισα είναι ακόμα ένα σικ κομμάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς και να φορέσεις κατά κόρον αυτή την περίοδο.
Τα σκούρα φλοράλ είναι από τα μεγαλύτερα fashion trends για τον Χειμώνα 2019-2020. Φόρεσε τα λοιπόν ακόμη και αν είναι καλοκαιρινά, με ένα σακάκι για day to night looks.
Το total black σε βγάζει ασπροπρόσωπη παντού και πάντα.
Τα ελαφριά πουλόβερ που αφήνουν ανοιχτή την πλάτη, σε συνδυασμό με τζιν παντελόνια και δη χρώματος λευκού, δίνουν ένα ultra chic αποτέλεσμα με σέξι vibes.

 

Mules, ψηλόμεσo παντελόνι, crop top και ελαφρύ πανωφόρι, ένας συνδυασμός από μεταβατικά κομμάτια, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.
Οι καμπαρντίνες είναι το must have κομμάτι, που μετατρέπει άμεσα ένα καλοκαιρινό σύνολο σε φθινοπωρινό.
Ακόμη ένα κομμάτι που μπορείς να συνεχίσεις να φοράς, είναι οι τζιν φούστες καθώς συνδυάζονται εύκολα με ελαφριά μαντό και σακάκια για όλες τις ώρες.











πηγη:thecover