4 κομψοί τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου!

 φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά

Αυτοί είναι οι 4 κομψοί τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου το καλοκαίρι, για τις μέρες που έχεις κουραστεί να τα πιάνεις συνέχεια σε αλογοουρά ή έναν ατημέλητο κότσο.


Είναι το trend που θα δεις πιο συχνά στο Instagram, αλλά κι αυτό που υιοθετούν τα κορίτσια του street style στις εβδομάδες μόδας. Το μαντήλι είναι αδιαμφισβήτητα το αξεσουάρ του καλοκαιριού και δεν το βλέπουμε μόνο στα μαλλιά, αλλά και στις τσάντες, στη μέση ως ζώνη ή στα χέρια ως βραχιόλι.

Οι τρόποι για να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου είναι πολλοί, ωστόσο εμείς συλλέξαμε τους τέσσερις πιο κομψούς κι εύκολους για να αντιγράψεις στις διακοπές σου!

Οι 4 κομψοί τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου!

Στο τέλος μιας πλεξούδας

Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά και στη συνέχεια κάνε μια ανάλαφρη πλεξούδα. Αφού τη δέσεις με ένα λαστιχάκι, στη συνέχεια κάνει κι έναν κόμπο με το μαντήλι σου! Ένα χτένισμα ιδιαίτερα ρομαντικό που μπορείς να κάνεις ακόμη και για την έξοδο σου το βράδυ!

μαντήλι στα μαλλιά

Γύρω από ένα bun

Τύλιξε γύρω απ’ τον κότσο σου το μαντήλι, το οποίο μπορείς να επιλέξεις στα ίδια χρώματα με την υπόλοιπη εμφάνιση σου.

μαντήλι στα μαλλιά

Σε αλογοουρά

Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και δέσε το μαντήλι σου μία ή δύο φορές γύρω από αυτήν. Ένα όμορφο χτένισμα ακόμη και για την παραλία!

μαντήλι στα μαλλιά

Σε ένα low bun

Τύλιξε έναν χαμηλό κότσο με ένα μεταξωτό μαντήλι για ένα κλασικό κι αξεπέραστο look που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ.

μαντήλι στα μαλλιά
 
 
 
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου