10 χτενίσματα που θα σας εκπλήξουν!

 Αποτέλεσμα εικόνας για summer hairstyles bikini

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι ως προς το styling των μαλλιών καθώς η υγρασία και η ζέστη τα κάνουν να φριζάρουν και εμποδίζουν κάθε απόπειρα να τα τιθασεύσουμε.
 
Συγκεντρώσαμε τα 10 πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για όλες τις ώρες της ημέρας και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Fishtale Bun

Η Tiffany Haddish ετοιμάστηκε για το καλοκαίρι. Η κομψή πλεξούδα της τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι, μας επιτρέπει πολύ εύκολα να την αντιγράψουμε για κάθε περίσταση.Μην ξεχάσετε μόνο να πάρετε μαζί σας λίγα παραπάνω τσιμπιδάκια για να τα κρατήσετε όλα στην θέση τους.

Σγουρή αλογοουρά

Αναβαθμίστε την κλασσική αλογοουρά με κάποιες ανάλαφρες μπούκλες ακριβώς σαν την Constance Wu. Λατρέψαμε το γεγονός ότι συνόδευσε αυτό το χτένισμα με ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει τέλεια σε μία ζεστή καλοκαιρινή βραδιά.

Αλογοουρά με φριζάρισμα

Η τάση των 90’s επιστρέφει και πολλές celebrities όπως η Miley Cyrus δεν την χορταίνουν. Το καλύτερο; Θα χρειαστείς 10 δευτερόλεπτα για να το κάνεις και εσύ!

Single Braid

Με την υγρασία στα ύψη, κάθε μέρα μοιάζει να είναι η χειρότερη για τα μαλλιά. Το γρήγορο tip της Kristen Bell: Απλώς προσθέστε μία πλεξούδα στην μία πλευρά και ολοκληρώστε το χτένισμα με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό καπέλο!

Braid Down the Back

Κρατήστε τα μαλλιά σας μακριά από την πλάτη – αλλά και τους ώμους σας- όπως η Gina Rodrgiuez. Ξεκινήστε το χτένισμα με μια ψηλή αλογοουρά, πλέξτε την μέχρι κάτω και “κλειδώστε” τη με ένα λαστιχάκι. Χρησιμοποιήστε σπρέι μαλλιών για να δώσετε στα μαλλιά σας μια πιο λεία και καθαρή όψη.

Funky Chignon

Το Chignon παραδοσιακά συνεπάγεται με μια κομψή συστροφή των μαλλιών, με τις άκρες να μπαίνουν μέσα στο υπόλοιπο χτένισμα. Η καλοκαιρινή του εκδοχή είναι σαφώς λιγότερο σοβαρή. Απλώς γυρίστε μικρότερα μέρη του μαλλιού σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού και προσθέστε τσιμπιδάκια για να τα κρατήσετε σταθερά.

Random Braids

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση γύρω από αυτό το χτένισμα. Απλά στεγνώστε τα μαλλιά σας και πλέξτε τυχαία κάποιες τούφες και απλά αφήστε τες ελεύθερες να κοσμούν το κεφάλι σας.

Wet Look

Δείξτε σαν να βγήκατε μόλις από την θάλασσα. Η γνωστή hairstylist του Hollywood, Kristen Ess προτείνει μια γεμάτη λάμψη πομάδα για κάθε τύπο γυναίκας που θέλει να δοκιμάσει αυτή τη νέα τάση. Με το που τοποθετήσετε το προϊόν χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα κάτω ή δώστε τους μια φορά προς τα πίσω αν είστε λιγάκι πιο τολμηρές.

Αir Dry

Εντάξει εντάξει προφανώς η Selena Gomez δεν στέγνωσε απλά τα μαλλιά της πριν βγει στο κόκκινο χαλί για φωτογράφηση. Η ουσία όμως είναι ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να προέλθει απλά και μόνο αν έκανε αυτό. Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή σγουρά, γυρίστε τα μαλλιά σας σε κότσο όσο τα στεγνώνετε. Δοκιμάστε να προσθέσετε κάποιο προϊόν πριν τα στεγνώσετε για να αποφύγετε το φριζάρισμα.

Beach Waves

Από αυτή τη λίστα δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε αυτό το κλασσικό χτένισμα. Αυτό το καλοκαίρι όσο πιο ανάλαφρο κάνετε το χτένισμα, τόσο το καλύτερο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου