We are in Summer mood!


Αφήνουμε πίσω τις βαριές κομμώσεις και υφές του χειμώνα και απολαμβάνουμε την ξέγνοιαστη, δροσιστική πληθώρα των καλοκαιρινών hair trends, που μας βάζουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood.


BOLD BRAIDS

 
Πρακτικές και πάντα στη μόδα, οι πλεξούδες αποτελούν το κομψό look του καλοκαιριού. Φέτος παίζουν πολύ χαμηλά, αγαπούν το μάκρος και δεν λένε όχι στην sleek και περιποιημένη υφή που θα τους δώσει ένα gel.

WET LOOK

 
 
Η wet υφή γίνεται η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού. Είτε σε ολόκληρο το κεφάλι, είτε σε στοχευμένα σημεία, το wet look προσδίδει δυναμισμό στην εμφάνιση, ενώ ταιριάζει με τα περισσότερα hairstyles.


FASHION TURBANS

 
 
Τα στυλάτα τουρμπάνια θα γίνουν must φέτος. Παρέα με τα μαντήλια, τα τουρμπάνια παίζουν σε ανοιχτά χρώματα, με λουλούδια, μίνιμαλ σχέδια, αλλά και έθνικ χαρακτήρα. Συνδυάζονται ιδανικά με όμορφους, φυσικούς κυματισμούς.

HIGH PONIES

 
Οι ψηλές αλογοουρές φέτος συνοδεύονται με ένα λαμπερό pin και γίνονται η επιτομή της κομψότητας. Sleek και wet υφές θα κυριαρχήσουν και σε συνδυασμό με vintage αξεσουάρ θα αποδώσουν ένα δυναμικό look.

NATURAL WAVES

 
Η φυσικότητα είναι η πιο όμορφη τάση της εποχής, καθώς όλες οι γυναίκες μπορούν να αναδείξουν την φυσική ομορφιά των μαλλιών τους. Το παν για ένα όμορφο, φυσικό λουκ, είναι τα μαλλιά να είναι υγιή, αλλά και λαμπερά.









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου