Τα δημοφιλέστερα undercut αντρικά κουρέματα!

αντρικά hairstyles κοντά πλαϊνά

Το κούρεμα των μαλλιών για τους άντρες είναι εξίσου σημαντικό όσο και για τις γυναίκες. Ένα κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα όμορφα ή ακόμη και τα άσχημα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τόσα διαφορετικά κουρέματα. Στο κάθε σχήμα προσώπου ταιριάζει και κάτι διαφορετικό.

Ένα από τα πιο δημοφιλή στιλ κουρέματος τον τελευταίο καιρό είναι το undercut. Αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο στιλ κουρέματος είναι ότι στα πλάγια του κεφαλιού τα μαλλιά κουρεύονται αρκετά πιο κοντά. Σήμερα θα σου δείξω τα πιο δημοφιλή undercut κουρέματα για άντρες, που προτιμούν οι περισσότεροι αυτήν την περίοδο.

Πομπαντούρ κούρεμα με undercut

αντρικό κούρεμα σβήσιμο μακρύ πάνω μέρος
δημοφιλή μοντέρνα ανδρικά κουρέματα
Πομπαντούρ κούρεμα κοντά πλαϊνά

Αυτό είναι σίγουρα το πιο όμορφο κούρεμα που μπορείς να κάνεις με undercut. Το πομπαντούρ είναι γνωστό και σαν το κούρεμα του David Beckham, επειδή ήταν αυτός που το ανέδειξε περισσότερο, έχοντας τα μαλλιά γυρισμένα προς τα πίσω. Μπορεί να σταθεί σαν επίσημο αλλά και σαν καθημερινό. Το undercut σε αυτό το κούρεμα έχει την ιδιότητα να τονίζει ακόμα περισσότερο το πομπαντούρ.

Το μαλλί σου θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ και πυκνό για να φανεί όμορφο. Όσο όμορφο όμως δείχνει, τόσο μεγάλη θα πρέπει να είναι και η περιποίηση που χρειάζεται. Όχι τόσο στο θέμα καθαριότητας, αλλά στο θέμα προετοιμασίας. Τα υλικά που απαιτεί αλλά και ο χρόνος σε πολλούς μπορεί να φανεί βουνό.

Αντρική μοϊκάνα με undercut

αντρικό κούρεμα μοϊκάνα
μοντέρνα ανδρικά κουρέματα 2019
νεανικά αντρικά κουρέματα 2019

Παραπλήσιο με το πομπαντούρ με βασικές διαφορές την περιποίηση που χρειάζεται και την δυνατότητα να γίνει με πιο κοντά μαλλιά, είναι και η μοϊκάνα. Δεν είναι ανάγκη να έχεις πολύ μακρύ μαλλί για να φτιάξεις μια μακριά μοϊκάνα. Και μόνο που τα πλαϊνά θα είναι σχεδόν ξυρισμένα θα φαίνονται αυτομάτως πιο μακριά τα μαλλιά σου στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου.

Το συγκεκριμένο κούρεμα όμως σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια αρκετά κοντή μοϊκάνα, χωρίς να μοιάζεις σαν να είσαι έτοιμος να πας φαντάρος. Προφανώς, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν είναι τόσο τολμηροί και εκκεντρικοί σαν χαρακτήρες.

Κούρεμα με τα μαλλιά στο πλάι με undercut (side swept)

αντρικά κουρέματα με φράντζα
αντρικά κουρέματα κοντά μαλλιά
αντρικά κουρέματα μεσαία μαλλιά
δημοφιλή ανδρικά hairstyles 2019

Αυτό το κούρεμα μπορεί σταθεί σε επίσημες στιγμές με τη σωστή προσοχή, μπορεί όμως και να είναι ένα καθημερινό κούρεμα αν το αφήσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει κάποιος που του αρέσει να ασχολείται με τα μαλλιά του σε καθημερινή βάση, αλλά και κάποιος που θέλει να βγαίνει έξω χωρίς να χαλάει το χρόνο του στα μαλλιά.

Το undercut είναι η ιδανική πινελιά που μπορείς να προσθέσεις για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το hairstyle σου. Μπορείς επίσης να αφήσεις τα μαλλιά σου πλάγια ή ελαφρώς προς τα πίσω, όχι όμως τόσο όσο το πομπαντούρ. Επιπλέον, δείχνει εξαιρετικό και κάπως πιο ανατρεπτικό στα μεσαίου μήκους μαλλιά.










πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου