Πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο;

πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο

Ένα ερώτημα το οποίο απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες διαφόρων ηλικιών είναι το εξής : πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο;». Αν το συγκεκριμένο ερώτημα σε απασχολεί και δεν ξέρεις ποια είναι η απάντησή του, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το άρθρο μας και να μάθεις σχετικά με τις γωνίες στο πρόσωπο, αλλά και το πώς να τις δημιουργήσεις αποτελεσματικά. 


Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν γωνίες στο πρόσωπο;

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλές φίλες σου να λένε για το ότι θα ήθελαν να έχουν γωνίες στο πρόσωπό τους. Ενδεχομένως να μην γνωρίζεις γιατί επιθυμούν κάτι τέτοιο. Η απάντηση είναι όμως σχετικά απλή. Οι γωνίες στο πρόσωπο είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο το ζηλεύουν πάρα πολλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί όσες γυναίκες έχουν γωνίες στο πρόσωπό τους θεωρούνται πιο όμορφες σε σχέση με όσες δεν έχουν. Οι γωνίες στο πρόσωπο, το κάνουν να φαίνεται πιο όμορφο και αγγίζει τις ιδανικές αναλογίες. Δεν είναι απαραίτητο για μια γυναίκα να έχει γωνίες στο πρόσωπο. Ούτε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν έχουν γωνίες στο πρόσωπο. Βέβαια αν θες να κάνεις πιο όμορφο το πρόσωπό σου, ενδεχομένως να αναζητήσεις απάντηση στο «πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο μου».
Οι συμβουλές που έχουμε να σου δώσουμε είναι αποτελεσματικές και μπορούν να αλλάξουν αρκετά το σχήμα του προσώπου σου και να αποκτήσεις τις πολυπόθητες γωνίες που θες. Βέβαια μην ξεχνάς ότι εφόσον δεν τις έχεις φυσικά από την γέννησή σου δύσκολα θα πετύχεις ένα τέλειο και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. 

1. Χάσε μερικά κιλά

Μια καλή συμβουλή που θα κάνει ακόμα και τα πιο στρογγυλά πρόσωπα να αποκτήσουν γωνίες είναι το αδυνάτισμα. Με το να χάσεις κιλά θα καταφέρεις να μειώσεις το λίπος σε όλο σου το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο. Έτσι θα αναδειχθούν οι φυσικές γωνίες στο πρόσωπό σου που δημιουργούνται από τα κόκκαλα του. Εφόσον αποφασίσεις το ότι πρέπει να χάσεις μερικά κιλά και να αποβάλεις το περιττό λίπος που κρύβεται κάτω από την επιδερμίδα σου, συνετό θα ήταν να ξεκινήσεις κάποια διατροφή. Όχι δίαιτα, διατροφή!. Η διατροφή θα σε βοηθήσει να χάσεις το λίπος με αργό και σταθερό τρόπο χωρίς να στερείσαι σημαντικά πράγματα. Επιπλέον αν θες ακόμα καλύτερα και φυσικά αποτελέσματα, μπορείς να αρχίσεις και κάποιο άθλημα ή ακόμα και μια δραστηριότητα όπως το περπάτημα. 

2. Φτιάξε το μακιγιάζ σου

Αν θες να δημιουργήσεις την όψη ότι έχεις γωνίες στο πρόσωπό σου χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, μια άλλη λύση που μπορείς να εφαρμόσεις είναι το να φτιάξεις το μακιγιάζ σου. Ένα από προτερήματα του μακιγιάζ που το έκαναν τόσο δημοφιλές είναι ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα πρόσωπα μπορείς να δημιουργήσεις αποτελέσματα υπερπαραγωγή. Για αυτό αν θες να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο, μπορείς να πας σε έναν ειδικό μακιγιέρ και να ζητήσεις να σε βάψουν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο. Στην πραγματικότητα δεν θα αποκτήσεις τις γωνίες που θες, αλλά θα έχεις καταφέρει να φαίνεται σαν να είχες γωνίες. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να ζητήσεις να σου κάνουν contouring στο πρόσωπό σου. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αυτή που δημιουργεί τις γωνίες που θες. Στα ελληνικά μεταφράζεται ως περίγραμμα, και είναι η τεχνική που δημιουργείς τεχνητές σκιές στο πρόσωπο για να του δώσεις την όψη που θες. Συνεπώς γνωρίζοντας το contouring έχεις μια από τις πιο αποτελεσματικές και εύκολες απαντήσεις στο ερώτημα που είχες πριν διαβάσεις το άρθρο δηλαδή του «πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο». 

3. Χειρουργική επέμβαση

Ένας άλλος τρόπος να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο είναι να κάνεις μια επέμβαση. Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις έχουν μεγάλο κόστος και αρκετό ρίσκο. Επιπλέον, τα αποτελέσματα έρχονται μετά από αρκετό πόνο και ταλαιπωρία. Κατά την άποψή μας, δεν αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο καθώς θα έχει αντίκτυπο στην εμφάνισή σου όσο μεγαλώνεις και ειδικότερα όταν φτάσεις σε μια μεγάλη ηλικία το αποτέλεσμα δεν θα είναι όπως θες πιθανότατα. Αν όμως θες τόσο πολύ να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο, τότε είναι η μόνη λύση που δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις. 

4. Ειδική άσκηση

Αρκετά διαδεδομένη είναι μια ειδική άσκηση για να ανορθώσεις τα ζυγωματικά και να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου είναι να κάνεις μια ειδική άσκηση. Για να κάνεις την συγκεκριμένη άσκηση, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα χέρια σου στο πρόσωπο και να ανορθώσεις από μόνη σου τα ζυγωματικά σου. Στην συνέχεια τα κρατάς έτσι για αρκετά λεπτά.
 Από ότι βλέπεις δεν υπάρχουν πάρα πολλές απαντήσεις στο ερώτημα σχετικά με το «πώς να δημιουργήσω γωνίες στο πρόσωπο». Καθώς είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί θυσίες από εσένα. Μην ξεχνάς όμως ότι η πραγματική ομορφιά είναι η φυσική και πρέπει να είμαστε χαρούμενες με αυτό που είμαστε και να μην ζητάμε πράγματα τα οποία είναι δύσκολα αλλά και διαφορετικά από αυτό που είμαστε. Αν κάποιος μας λατρέψει, θα πρέπει να είναι για αυτό που είμαστε και όχι για αυτό που θέλουμε να γίνουμε.


  




πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου