Αποτέλεσμα εικόνας για NEON MAKEup celebrity

Μπορεί σε ρούχα και αξεσουάρ να μην είναι και το καλύτερο μας, στο μακιγιάζ όμως τα neon χρώματα πραγματικά αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και εντυπωσιάζουν ακόμη και εμάς.

Οι απανταχού διασημότητες, όχι μόνο υιοθετούν το trend αλλά το εντάσσουν και στις κυκλοφορίες των δικών τους beauty brands με ολόκληρες σειρές βασισμένες σε αυτό το ομολογουμένως διαφορετικό makeup trend.

Συνέχισε να διαβάζεις, για να δεις ποιες celebs λατρεύουν το neon μακιγιάζ και ρίξε μια ματιά στα πιο cool προϊόντα που βρήκαμε για να αντιγράψεις τα look.
Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Black Mirror, επιλέγει αν σετάρει elektric blue αποχρώσεις σε ένδυση και μακιγιάζ. Το cat-eye είναι τόσο εντυπωσιακό από μόνο του, που πραγματικά δεν χρειάζεται να τονίσεις κανένα άλλο στοιχείο του προσώπου σου.
Η Kylie Jenner μας δείχνει πως ακόμη και μια μικρή πινελιά έντονου χρώματος αρκεί για να φωτίσει τα μάτια μας και να κάνει την διαφορά.
Από τις pioneers του trend, καθώς την βλέπουμε συνεχώς με neon χρώματα στο μακιγιάζ της, η Rihanna μόλις κυκλοφόρησε την νέα σειρά της Fenty Vivid Liquid Eyeliners.












πηγη:thecover