Το monochromatic είναι τάση για τα μάτια. Αλλά τι ακριβώς είναι;

τάση για τα μάτια 

Το monochromatic είναι τάση για τα μάτια και πολλά it girls του Instagram το επιλέγουν. Τι ακριβώς είναι και πώς μπορούμε να το εφαρμόσουμε;


Αυτή είναι η τάση για τα μάτια την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019: Το monochromatic. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η τεχνική και πώς μπορούμε να την εφαρμόσουμε; Η μαύρη μάσκαρα, λοιπόν , είναι… so last year που λένε και οι makeup artists και μας προτείνουν να ταιριάζουμε τη σκιά με τη μάσκαρα να είναι το ίδιο χρώμα. Και αυτό είναι το monochromatic. Ίδιο χρώμα σε βλέφαρο και βλεφαρίδες. Ναι, χρώμα!

 Διάλεξε το χρώμα σου

Το χρώμα είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να διαλέξεις ένα χρώμα που αν ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου ή ακόμη και να ταιριάζει με το outfit σου. Και όσο πιο φωτεινό κι έντονο, τόσο το καλύτερο λένε οι ειδικοί που μας συμβουλεύουν να πειραματιστούμε και να τολμήσουμε! Μπλε, μωβ ή ροζ; Όλα είναι αποδεκτά! Βρες το χρώμα σου, λοιπόν.

Βάλε τη σκιά

Αφού επιλέξεις το χρώμα σου, τότε χρειάζεσαι μια σκιά και μια μάσκαρα, στους ίδιους τόνους. Εφάρμοσε, λοιπόν, προσεκτικά τη σκιά στα μάτια σου με το χρώμα που έχεις επιλέξει. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα βουρτσάκι για να την εφαρμόσεις καλύτερα και να μην ξεφύγεις πολύ στις άκρες.

τάση για τα μάτια

Και η μάσκαρα;

Τρίτο και τελευταίο βήμα για να πετύχεις το απόλυτο monochromatic, την απόλυτη τάση για τα μάτια. Πώς θα βρεις μια μάσκαρα στο χρώμα της σκιάς; Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ανακατέψεις μια καθαρή μάσκαρα με λίγη απ’ τη σκιά που έχεις επιλέγει. Αυτό θα δημιουργήσει την ίδια σκιά σε μια formula κατάλληλη για τα μάτια. Και voila, έχεις το monochromatic στα μάτια. Αν θέλεις να κρατήσεις την τάση αυτή σε όλο το μακιγιάζ, τότε προτίμησε πιο απαλές αποχρώσεις, ώστε να μπορείς να τις εφαρμόσεις σε χείλη, ρουζ και highlighter.








πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου