Υποκλιθείτε στη hairstylist της Elle Fanning, γιατί δημιουργεί τα ωραιότερα χτενίσματα ever!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Jenda Alcorn elle fanning

Είναι η τρίτη φορά που ασχολούμαστε με την εμφάνιση της Elle Fanning στις Κάννες αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Κάθε φορά που πατάει το πόδι της στο κόκκινο χαλί μια έκπληξη μας περιμένει όσο αφορά το beauty look της. Και ειδικά τα μαλλιά της που είναι καταπληκτικά.

 Σας τονίσαμε ότι ο χαμηλός της κότσος την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν ότι ωραιότερο αν έχετε σκοπό να ντυθείτε νύφη μέσα στο Καλοκαίρι. Κομψός, τέλειος και πριγκιπικός είναι το όνειρο κάθε νύφης. Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας μπορείτε να τον υιοθετήσετε αφού είναι μεν κλασικός αλλά όχι συνηθισμένος ή ξεπερασμένος.

 Σχετική εικόνα

Και έρχεται η Fanning να μας ξετρελάνει για δεύτερη φορά με τη χθεσινή της εμφάνιση. Έπιασε τα μαλλιά της και πάλι σε έναν χαμηλό κότσο στολισμένο με πλεξούδες και μικρά, λευκά άνθη ακολουθώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Jenda Alcorn elle fanning

Το braid crown look είναι ένα από τα πιο ρομαντικά και θηλυκά ταυτόχρονα και κατάλληλο τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις. Και όπως απέδειξε η Elle Fanning ταιριάζει και με το κόκκινο χαλί αρκεί να το συνδυάσετε με ένα floral, υπέροχο, αέρινο φόρεμα, κι ας μην είναι Valentino όπως της star.
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για Jenda Alcorn elle fanning

Υπεύθυνη για όλα τα χτενίσματα της Fanning στις Κάννες είναι η celebrity hairstylist και haircolorist Jenda Alcorn η οποία επιμελείται πάντα τα χτενίσματα της. Είναι εκείνη που δημιούργησε το look της και στο Met Gala. Και κάπου εδώ θα πρέπει να της δώσουμε πολλά συγχαρητήρια μιας και έχει καταφέρει μέσα σε δύο μέρες να ασχοληθούμε με τη δουλειά της δύο φορές. Και πιθανότατα έπεται και συνέχεια.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Jenda Alcorn elle fanning

Αυτό που σας προτείνουμε είναι μέσα στο weekend να υιοθετήσετε το braid crown look της Fanning και αν είστε ρομαντική ύπαρξη και λιγάκι τολμηρή να το στολίσετε κι εσείς με μικροσκοπικά λουλούδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιαστείτε και θα εντυπωσιάσετε.









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου