Πώς να φορέσεις Τζιν χωρίς να δείχνεις Casual

Αποτέλεσμα εικόνας για jeans glamour street style
Όλες τα αγαπάμε, όλες τα έχουμε στη ντουλάπα μας αφού είναι σίγουρα το αναντικατάστατο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.


Πολλές φορές όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο να φανταστούμε νέους συνδυασμούς και έτσι καταλήγουμε ξανά και ξανά στις ίδιες safe επιλογές. Με κλασσικά πουκάμισα για το γραφείο, με σανδάλια και λευκό τοπ το καλοκαίρι, με sneakers και t-shirts για κάθε μέρα, με μαρινιέρα και εσπαντρίγια για την απογευματινή σου βόλτα.

Δες παρακάτω, πως μπορείς να φορέσεις το πιο λατρεμένο σου κομμάτι το πρωί και το βράδυ, με νέους fresh συνδυασμούς ώστε να μην δείχνει το outfit σου βαρετό και συνηθισμένο.
Ένα edgy μοτίβο όπως το φιδέ και ένα ζευγάρι mid heel πέδιλα μπορούν να φορεθούν κατά την διάρκεια της ημέρας και να δώσουν πιο βραδινό ύφος στο look σου.
Ένα απλό rib top, μπορείς να το αναδείξεις με αξεσουάρ και κοσμήματα σε χρυσούς και ασημί τόνους, όπως μια ζώνη αλυσίδα που είναι και hot trend στα αξεσουάρ.
Από τους αγαπημένους συνδυασμούς των κορυφαίων fashionista για αυτή τη σεζόν: σατέν τοπ + τζιν παντελόνι + σκουλαρίκια με στρας. Άμεσο glam σε ένα look που εντυπωσιάζει.

 

Κατά την διάρκεια της ημέρας, για ένα look που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στο γραφείο, κάνε το look σου πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας χρωματιστές πινελιές με τα αξεσουάρ σου. Μια στέκα μαλλιών, ένα ζευγάρι printed γόβες, μια χρωματιστή tote τσάντα, θα ανεβάσουν τον κλασσικό συνδυασμό τζιν + πουκάμισο.
Το χρυσό είναι η πιο hot απόχρωση στα πέδιλα για το Καλοκαίρι και ο πιο σίγουρος και εύκολος τρόπος να ανεβάσεις οποιοδήποτε outfit περιέχει τζιν παντελόνι.










πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου