Σχετική εικόνα

Μπορεί να θέλουμε να είμαστε προσεγμένες και στην Εκκλησία, αλλά ο απαράβατος κανόνας στο styling γενικότερα, είναι να μην ξεχνάς ποτέ που βρίσκεσαι και αυτό ισχύει και για την εκκλησία. Αυτή την χαρμόσυνη ημέρα, οι ενδυματολογικές σου επιλογές αλλά και το μακιγιάζ σου πρέπει να προσαρμόζονται στην κατάνυξη που περικλείει την Ανάσταση. 


Εάν ακριβώς μετά την εκκλησία έχεις προγραμματίσει κάποια έξοδο, μπορείς με κάποιες μικρές προσθήκες να προσαρμόσεις και το μακιγιάζ σου ανάλογα.

Αρχικά, έχε υπόψιν πως το φως από τα κεριά θα τονίζει ακόμη περισσότερο ένα έντονο μακιγιάζ και πως αν έχεις σκοπό να μπεις μέσα στην εκκλησία, η ζέστη μπορεί να αλλοιώσει το μακιγιάζ σου. Οπότε, καλό θα ήταν ή να αποφύγεις το πολύ βαρύ μακιγιάζ με αρκετές στρώσεις και βάσεις ή να χρησιμοποιήσεις ματ προϊόντα και ένα setting spray που θα το κρατήσει περισσότερο σταθερό.

Σε δεύτερη φάση, απέφυγε το κόκκινο κραγιόν που είναι τόσο κλισέ όσο το κόκκινο φόρεμα του Αγίου Βαλεντίνου και προτίμησε περισσότερο φυσικές αποχρώσεις που δεν θα γίνονται εντονότερες υπό το φως των κεριών.


Ένα κραγιόν σε φυσικούς τόνους μπορεί να συνδυαστεί με σκούρα γωνία στα μάτια για πιο βραδινό look.


Εάν θέλεις να προσθέσεις λάμψη, απέφυγε το highlighter που θα φαίνεται εντονότερο σε τόσο φως και προτίμησε να δώσεις λάμψη στα μάτια με bronze ή χρυσές σκιές.


Το κεραμιδί στα χείλη και το γκρι στα μάτια, μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το κόκκινο στα χείλη και το μαύρο στα μάτια και συγχρόνως να παραμένουν βραδινά και chic.


Εάν επιμένεις στο smokey eye για την Ανάσταση, προτίμησε ματ σκιές και συνδύασε με κραγιόν σε mute τόνους.

 


Αυτό το makeup look, είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζονται πολύ έντονα χρώματα για ένα βραδινό μακιγιάζ.

Μακιγιάζ για την Ανάσταση
Μην φοβηθείς να βάλεις λίγο χρώμα στα μάτια, που σίγουρα θα σε κάνει να διαφέρεις από το σύνολο.

Μακιγιάζ για την Ανάσταση
Αγαπημένος συνδυασμός, χρυσοί τόνοι στα μάτια και ροζ στα χείλη. Έχε υπόψιν πως οι ροζ και οι φούξια τόνοι στα χείλη, είναι ένα trend που ανεβαίνει διαρκώς.

Τέλος, μην ξεχνάς πως μπορείς να ενισχύσεις το μακιγιάζ σου με εντονότερα χρώματα, πριν την έξοδο σου. Κράτα στην τσάντα σου ένα μαύρο μολύβι ματιών, ένα ρουζ και το κραγιόν σου τουλάχιστον για να το φρεσκάρεις.









πηγη:joytv