Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι του κόσμου για το 2019, σύμφωνα με το περιοδικό Times


Το περιοδικό TIME κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα του με τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους για το 2019, η οποία περιλαμβάνει από celebrities μέχρι αθλητές, όπως Ariana Grande, LeBron James, Tiger Woods, Spike Lee και άλλους.
 
«Η ετήσια λίστα μας είναι γεμάτη με φόρους τιμής από δασκάλους σε μαθητές. Σε πολλές περιπτώσεις, η έκπληξη είναι ποιος παίζει ποιον ρόλο σήμερα», είπε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Edward Felsenthal.

Με αφορμή τη λίστα, το Time κυκλοφορεί με έξι διαφορετικά εξώφυλλα στα οποία πρωταγωνιστούν η τραγουδίστρια Taylor Swift, ο ηθοποιός Dwayne Johnson, η ηθοποιός Sandra Oh, η τηλεπαρουσιάστρια Gayle King, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Nancy Pelosi και ο ποδοσφαιριστής Mohamed Salah.


Η λίστα χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες – Πρωτοπόρους, Καλλιτέχνες, Ηγέτες, Icons και Τιτάνες – με τον κάθε influencer να έχει δώσει συνέντευξη σε άλλους ηγέτες της βιομηχανίας.
Στη λίστα περιλαμβάνονται και σημαντικά πρόσωπα του κόσμου της μόδας, όπως η Claire Waight Keller, creative director του οίκου Givenchy και ο Pierpaolo Piccioli, creative director του οίκου Valentino.

Κατά την προσφιλή του τακτική, διασημότητες που γνωρίζουν προσωπικά τον κάθε τιμώμενο πρόσωπο του αφιερώματος, γράφουν το σχετικό κείμενο. Μεταξύ άλλων η Beyonce γράφει για τη Michelle Obama: «Το να αγαπήσω τη Michelle Obama δεν ήταν επιλογή, έγινε φυσιολογικά. Η παρουσία της στον Λευκό Οίκο θα ήταν επιδραστική, έτσι και αλλιώς, αφού ήταν η πρώτη αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία. Όμως, η ίδια χρησιμοποίησε τη θέση της στην εξουσία για να βελτιώσει τον κόσμο γύρω της. Δίνει δύναμη σε όλους μας να ανακρίνουμε τους φόβους μας και να αγγίξουμε το μεγαλείο».


Επίσης ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν γράφει για την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, η Βαϊόλα Ντέιβις αποκαλύπτει τον θαυμασμό της για την βραβευμένη με Όσκαρ Ρετζίνα Κινγκ, ο Μπιλ Γκέιτς γράφει για όσα διδάχτηκε από την Tara Westover, συγγραφέα του «Educated», η Γκαλ Γκαντότ γράφει για τον Ντουέιν Τζόνσον σχολιάζοντας πως «δεν υπάρχει κανείς στο Χόλιγουντ σαν αυτόν», η Τέιλορ Σουίφτ γράφει για τον Σον Μέντες που την χαρακτηρίζει «υπέροχη» και η τηλεοπτικός παραγωγός Σόντα Ράιμς εκθειάζει την Σάντρα Ο, που υποδυόταν την Dr. Cristina Yang στην σειρά της «Grey’s Anatomy».

Για τις ανάγκες της λίστας έγραψαν επίσης η Έμα Τόμσον για την Εμίλια Κλαρκ, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τον Ράμι Μάλεκ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ για την Γκλεν Κλόουζ, ο Γουόρεν Μπάφετ για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, η Τζέσικα Λανγκ για τον Ράιαν Μέρφι, η Σελίν Ντιόν για την Lady Gaga και ο Σον Πάρκερ για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

 










πηγη:lilipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου