Πώς να αναβαθμίσεις Graphic T-shirts και φούτερ

Αποτέλεσμα εικόνας για graphic t-shirt στρεετ στυλε
 
Εάν αναρωτιέσαι ποιο είναι το κλειδί για να έχεις πάντα σπουδαίο στυλ, θα σου πούμε κατηγορηματικά πως αυτό είναι να έχεις την ικανότητα να μεταμορφώνεις ακόμη και τα πιο αδιάφορα κομμάτια της ντουλάπας σου.
 
 Ένα από αυτά, είναι σίγουρα τα graphic t-shirt με μοτίβα, φράσεις και λογότυπα, που συνήθως αγοράζουμε με μοναδικό σκοπό να μας “βολέψουν” στην καθημερινότητα μας. Και μπορεί εν τέλει να παραμένουν αφόρετα στη ντουλάπα μας για πολύ καιρό, μέχρι να αποφασίσουμε πως θα τα συνδυάσουμε. Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε πολύ στην δύναμη των basics, ψάξαμε να βρούμε τους πιο στυλάτους τρόπους να φορέσεις τώρα graphic t-shirts και φούτερ για να εκμεταλλευτείς ακόμη και το πιο αδιάφορο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. 
 
Τα look που θα δεις παρακάτω όχι μόνο θα σου δώσουν έμπνευση για να κάνεις δικούς σου συνδυασμούς, αλλά θα σου αποδείξουν πως ένα graphic t-shirt είναι πολλά περισσότερα από ένα basic κομμάτι. Στην πραγματικότητα, είναι ένας χαμαιλέοντας που απλά περιμένει να ανακαλύψεις την δύναμη του.


Μην φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικές υφές και στυλ. Μια σατέν φούστα θα αναβαθμίσει το t-shirt σου, ένα σακάκι ή μια καμπαρντίνα θα το κάνουν κατάλληλο ακόμη και για το χώρο εργασίας. Επίσης, συνδύασε με άλλα trends της εποχής όπως είναι τα animal prints για να δώσεις ακόμη πιο μοντέρνο και νεανικό ύφος στο σύνολο σου.










πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου