Fresh τρόποι να φορέσεις το παπούτσι σύμβολο της Άνοιξης.

Αποτέλεσμα εικόνας για εσπαντρίγιες street styleΣχετική εικόνα
 
Όσο πλησιάζουμε στο Καλοκαίρι και οι μέρες μας γίνονται όλο και πιο ζεστές, ενθουσιαζόμαστε όλο και περισσότερο με τα πιο ελαφριά ρούχα και αξεσουάρ αλλά και με την ιδέα να αφήσουμε επιτέλους τα μαύρα μποτάκια μέσα στη ντουλάπα.

Ένα από τα πιο κατάλληλα για τη νέα σεζόν κομμάτια, είναι σίγουρα οι εσπαντρίγιες που θα φορέσεις όχι μόνο την Άνοιξη αλλά και και ολόκληρο το Καλοκαίρι. Είτε το στυλ σου είναι περισσότερο μποέμ, είτε είσαι του city chic, οι εσπαντρίγιες μπορούν να συνδυαστούν με την πλειοψηφία των διαφορετικών στυλ και να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες και γούστα.

Επιπλέον, είναι ένα παπούτσι που βρίσκουμε εύκολα σε πολύ οικονομικές εκδοχές και ποικίλα stylish σχέδια, για όλες. Δες παρακάτω, πως φορούν οι κορυφαίες fashionista τις εσπαντρίγιες, plus, οι καλύτερες προτάσεις αγοράς για να υιοθετήσεις άμεσα το trend.
Πώς να φορέσεις εσπαντρίγιες - The Cover

FRENCH GIRL CHIC

Κάποια πράγματα προσδιορίζουν πραγματικά το Γαλλικό στυλ που όλες λατρεύουμε. Ένα από αυτά είναι σίγουρα η μαρινιέρα. Συνδύασε μια σέξι εκδοχή της με denim και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες για ένα day to night chic σύνολο, που δείχνει ανεπιτήδευτο και γοητευτικό.
Πώς να φορέσεις εσπαντρίγιες

OFFICE CASUAL CHIC

Ένα πουκάμισο, ένα skinny τζιν παντελόνι, μια city τσάντα και ένα ζευγάρι φλατ εσπαντρίγιες, μπορούν να φορεθούν με άνεση και στο γραφείο.
Πώς να φορέσεις εσπαντρίγιες

LADYLIKE MIX’N’MATCH

Όσο ο καιρός ακόμη απαιτεί μπουφάν, συνδύασε τα καλοκαιρινά σου φορέματα με ένα ελαφρύ μπουφάν όπως το biker σου και φόρεσε τις μεταβατικές εσπαντρίγιες σου για να ενώσεις στο look σου Άνοιξη και Καλοκαίρι.
Πώς να φορέσεις εσπαντρίγιες

MINIMAL CHIC

Ένα safe look για όλες τις ώρες που δεν απαιτεί και πολύ σκέψη για συνδυασμούς. Οι ουδέτεροι τόνοι κολακεύονται από ένα ζευγάρι monochrome εσπαντρίγιες με πλατφόρμα, που θα “χαλαρώσουν” ένα τόσο minimal και manly look.










πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου