Γιορτάζουμε τον ερχομό της νέας χρονιάς με μια φρέσκια αλλαγή στο hairstyle κι από την στιγμή που πρωταγωνιστές για το 2019 θα είναι το χρώμα,
σας προτείνουμε μερικούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρώματος και κουρέματος. 

 

METALLIC PINK

Το σαγηνευτικό ροζ μπλέκεται με τις διαφορετικές αποχρώσεις του σε ένα καλλιτεχνικό hairstyle. Το μήκος είναι ιδανικό για να αναδείξει το χρώμα, ενώ στις άκρες κυριαρχούν ελαφριές, μωβ πινελιές.

 

ELECTRIC ORANGE

Το πορτοκαλί χρώμα συνδυάζεται με ένα δυναμικό pixie cut. Τα μαλλιά είναι κουρεμένα με γεωμετρία, ενώ τα σχήματα που συνδυάζονται στο κούρεμα το κάνουν ανατρεπτικό. Το έντονο πορτοκαλί κάνει το συνολικό look ιδιαίτερα μοντέρνο.

 

MULTICOLORED

Ένα ασύμμετρο κούρεμα συνδυάζει το μήκος με τις αφέλειες. Στα μαλλιά παίζουν οι αποχρώσεις του λευκού, του ροζ και του μπλε, ενώ ο δημιουργικός τους συνδυασμούς κάνει το συνολικό hairstyle ανατρεπτικό.

 

DEEP BLUE

Το είδαμε στις φετινές πασαρέλες και μας εξέπληξε το χρώμα, αλλά και το κούρεμα: μια κοντή κουπ με άκρες που βλέπουν προς το εσωτερικό. Το μαύρο χρώμα αποτελεί την βάση, ενώ το έντονο μπλε στολίζει περιμετρικά το εντυπωσιακό bob.

 

YOUTH HAWK

Οι μοϊκάνες είναι το πιο δυναμικό κούρεμα που μπορεί να δοκιμάσει μια γυναίκα. Τα πλάγια είναι ξυρισμένα και φέρουν ένα παιχνιδιάρικο hair tattoo. Στο πάνω μέρος τα μαλλιά αναδεικνύουν το ύψος τους, αλλά και το εντυπωσιακό μεταλλικό-γκρι χρώμα τους.


 

GREY PIXIE

Το γκρίζο χρώμα ακόμα καλά κρατεί, ενώ αν συνδυαστεί με ένα δυναμικό Pixie τότε είναι ικανό να μεταμορφώσει οποιαδήποτε εμφάνιση. Το κοντό κούρεμα παίζει με τις γραμμές και τα μήκη, ενώ το γκρι προσδίδει μια ανδρόγυνη αίσθηση.










πηγη:myextension