Ποια είναι τα top hairstyles για κοντά μαλλιά σύμφωνα με το Pinterest;

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Τα κοντά μαλλιά είναι ένα από τα πιο κομψά hairstyles που μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτή την εποχή. Τόσο στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας όσο και στις επίσημες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν celebrities και fashionistas παρατηρήσαμε πως τα κοντά μαλλιά μπορούν να μας προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης και κομψότητας.
 
Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα κοντά μαλλιά καθώς πιστεύουν πως θα τις περιορίζουν και δε θα έχουν τις ίδιες επιλογές όπως με τα πιο μακριά μαλλιά. Ωστόσο, αυτή είναι μία λανθασμένη άποψη καθώς τα κοντά μαλλιά μας προσφέρουν εξίσου πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε διαφορετικά hairstyles για κάθε μας εμφάνιση.

asos

Κορδέλες, στέκες, κοκκαλάκια σε διάφορες αποχρώσεις και στιλ θα σας προσφέρουν μία τεράστια ευκολία στο να δημιουργήσετε γρήγορα διαφορετικά hair looks στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

byrdie

Αν θέλετε να προσθέσετε παραπάνω όγκο στα κοντά σας μαλλιά, μία εύκολη λύση είναι να κάνετε πολύ χαλαρές μπούκλες. 

byrd

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια είναι οι πλεξούδες. Αν πιστεύετε όμως πως οι πλεξούδες δεν ταιριάζουν στα δικά σας κοντά μαλλιά κάνετε λάθος. Μπορείτε να βρείτε διάφορα χτενίσματα με εύκολες πλεξούδες, τα οποία θα απογειώσουν το look σας. 
 
kotsos

Ακόμα και τις ημέρες που θέλετε να ετοιμαστείτε γρήγορα το πρωί, επειδή έχετε αργήσει, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό, πολύ χαλαρό κότσο. Το αποτέλεσμα θα είναι απλό και σούπερ κομψό.

29087342_211872712699266_8231628800757071872_n

Πώς θα σώσετε μία bad hair day; Δημιουργώντας ένα wet look. Αυτό το χτένισμα μάλιστα είναι κατάλληλο για πολλές διαφορετικές περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι το πάρτι του Σαββάτου.











πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου