Τα ωραιότερα ανδρικά κουρέματα που βρήκαμε στο Web!

Antrika poy aresoyn ginekes2
 
Τα ωραία ανδρικά κουρέματα προσελκύουν πάντα τα βλέμματα των άλλων αντρών αλλά και των γυναικών. Οι άντρες συχνά αναρωτιούνται ποιο κούρεμα θα προτιμούσαν οι γυναίκες να δουν επάνω τους.


Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι το στυλ του αλλά και ο χαρακτήρας είναι πολύ πιο σημαντικά από τα μαλλιά του.

 
Quiff με πολύ κοντά πλαϊνά
  Antrika poy aresoyn ginekes3
 

Ένα κούρεμα είναι η quiff. Επέλεξε να αφήσεις τα μαλλιά του επάνω λίγο πιο μακριά ενώ παράλληλα κόβεις όσο πιο κοντά μπορείς τα πλαϊνά του. Όπως βλέπεις τα καρφάκια έχουν την τιμητική τους. Μπορείς να τα κάνεις σε ολόκληρο το μαλλί ή μόνο στη φράντζα ενώ τα πλαϊνά μπορούν να είναι σε διάφορα μήκη.

 
Χτενισμένα μαλλιά προς τα επάνω
  Antrika poy aresoyn ginekes4
 

Αν δεν είναι λάτρης του πολύ κοντού μαλλιού, τότε θα μπορούσες να αφήσεις το επάνω μέρος του κεφαλιού του πιο μακρύ και να κόψεις τα πλαϊνά όσο πιο κοντά μπορείς. Για να δώσεις στυλ σε αυτό το κούρεμα, επέλεξε να χτενίσεις τα πιο μακριά μαλλιά του προς τα επάνω ώστε να αναδείξεις και τις δύο του επιλογές.

 
Χτενισμένα μαλλιά προς τα πίσω
  Antrika poy aresoyn ginekes5
 

Ακόμη μια παρόμοια τάση με την προηγούμενη είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω. Μόνο που αυτή τη φορά αντί να τα σηκώσεις προς τα επάνω, θα πρέπει να χτενίσεις τα μαλλιά του προς τα πίσω.
Ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα για όσους διαθέτουν λίγο περισσότερα μαλλιά είναι το παραπάνω look. Χτένισε τα μαλλιά του προς τα πίσω και σε συνδυασμό με ένα μούσι θα είναι απλά μοναδικός!

 
Μαλλιά με υφή και κοντά πλαϊνά
  Antrika poy aresoyn ginekes6
 

Αν θέλεις κάτι το διαφορετικό, μπορείς να δώσεις στα μαλλιά του μια διαφορετική νότα προσθέτοντας τους λίγη υφή, ενώ τα πλαϊνά παραμένουν το ίδιο κοντά με πριν.

 
Ατημέλητα μαλλιά και μούσι
  Antrika poy aresoyn ginekes7
 

Μια παρόμοια επιλογή με την προηγούμενη είναι αυτή που βλέπεις στην πρώτη εικόνα. Κι εδώ μπορείς να αφήσεις το επάνω μέρος των μαλλιών του να είναι πιο μακρύ, αλλά τα πλαϊνά είναι σαφώς πιο μακριά από πριν. Χτένισε τα μαλλιά του προς τα επάνω δημιουργώντας ένα ατημέλητο look. Αυτό το κούρεμα μπορεί να το συνδυάσεις απόλυτα με ένα μούσι. Ακόμη ένα ατημέλητο look που μπορείς να κάνεις, και με το οποίο θα τραβήξεις την προσοχή των γυναικών σε κάθε πέρασμα σου είναι αυτό της δεύτερης εικόνας. Κι εδώ το επάνω μέρος του κεφαλιού είναι πιο μακρύ και ατημέλητο, αλλά τα πλαϊνά είναι αρκετά πιο κοντά σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση.

 
Καρφάκια με πολύ κοντά πλαϊνά
  Antrika poy aresoyn ginekes8
 

Τα πολύ κοντά μαλλιά εμφανίζονται συχνά τον τελευταίο καιρό. Κόψε όσο πιο κοντά μπορείς τα πλαϊνά και άφησε το επάνω μέρος λίγο πιο μακρύ ώστε να μπορέσει να κάνει τα μαλλιά του καρφάκια. Ένα ακόμη παρόμοιο χτένισμα, απλά τώρα τα καρφάκια γίνονται σε αρκετά πιο μακρύ μαλλί ενώ τα πλαϊνά αρχίζουν να κονταίνουν από αρκετά ψηλά.

 
Μαλλιά χτενισμένα στο πλάι
  Antrika poy aresoyn ginekes9
 

Και πάλι τα μεσαίου μήκους πλαϊνά είναι μέσα στις προτάσεις μας για φέτος. Επέλεξε να τα του τα κάνεις και συνδύασε τα με λίγο πιο μακριά μαλλιά στο επάνω μέρος, τα οποία θα χτενίζεις στο πλάι.
 

Ξυρισμένα πλαϊνά
  Antrika poy aresoyn ginekes10
 

Ένα κούρεμα που επιλέγουν πολλοί άντρες είναι τα εντελώς ξυρισμένα πλαϊνά. Εννοείται ότι δε θα ξυρίσεις όλα του τα μαλλιά. Μπορείς, όμως, να ξυρίσεις τα πλαϊνά και το πίσω μέρος του κεφαλιού του αφήνοντας μάκρος στο υπόλοιπο κεφάλι του.

 
Πομπαντούρ χτένισμα
  Antrika poy aresoyn ginekes11
 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνοδεύσεις ένα πομπαντούρ χτένισμα. Ένας από αυτούς είναι να δημιουργήσεις στα πλαϊνά βαθμίδες, όπου τα μαλλιά του θα κονταίνουν όλο και περισσότερο καθώς κατεβαίνουν προς τα κάτω. Θα μπορούσες να κάνεις ένα πομπαντούρ χτένισμα όπως φαίνεται στην δεύτερη εικόνα; Συνδύασε το με πολύ κοντά μαλλιά, αλλά και με ένα μούσι και να είναι σίγουρος ότι θα κάνει πολλές γυναίκες να τον προσέξουν.

 
Μαλλιά χτενισμένα στο πλάι και χωρίστρα
  Antrika poy aresoyn ginekes12
 

Με λίγο περισσότερο μάκρος στα μαλλιά του μπορεί να έχει μοναδικές δημιουργίες στα μαλλιά του. Επέλεξε να χτενίσεις τα μαλλιά του στο πλάι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά προτίμησε να κάνεις και μια χωρίστρα στο πλάι.

 
Κυματισμοί στα μαλλιά
  Antrika poy aresoyn ginekes13
 

Πως θα του φαινόταν να έκανες σχέδια επάνω στα μαλλιά του; Βούρτσισε τα μαλλιά του με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσεις κυματισμούς ενώ διατηρείς τα πλαϊνά πιο κοντά.
Ακόμη ένας τρόπος να κάνεις σχεδιασμούς στα μαλλιά του είναι να χτενίσεις τη φράντζα του. Μπορείς να χτενίσεις τη φράντζα του προς τα πίσω ενώ παράλληλα θα φτιάχνεις και μια χωρίστρα στο πλάι.

 
Μακριά σπαστά μαλλιά και γένια
  Antrika poy aresoyn ginekes14
 

Επειδή οι γυναίκες δεν προτιμούν μόνο για όσους έχουν κοντά μαλλιά, σε περίπτωση που διαθέτει λίγο περισσότερο μάκρος ας μην πάρει την απόφαση να τα κόψει. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό αρκετών γυναικών αλλά αν συνδυάσει τα μακριά του μαλλιά μαζί με ένα αντίστοιχο μούσι, τότε θα τραβήξει τα θετικά σχόλια πολλών γυναικών. 

 
Κοντά πλαϊνά και μακριά μαλλιά
  Antrika poy aresoyn ginekes15
 

Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι τα μαλλιά του δε χρειάζεται να έχουν το ίδιο μήκος σε όλο το κεφάλι. Προτίμησε, λοιπόν, να μακρύνεις αρκετά τη φράντζα του και το επάνω μέρος του κεφαλιού του, κόβοντας το υπόλοιπο μαλλί του πιο κοντό.

 
Ατημέλητα μακριά μαλλιά και γένια
  Antrika poy aresoyn ginekes16
 

Το μούσι γενικά πηγαίνει σε όσους έχουν λίγο πιο μακριά μαλλιά. Επέλεξε ένα ατημέλητο look και σε συνδυασμό με γένια θα έχει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις.










πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου