Η Joan Smalls μας αποκαλύπτει δυο ιδιαίτερα και έξυπνα μυστικά ομορφιάς!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls bikini
 
Η Joan Smalls μας αποκαλύπτει δυο ιδιαίτερα και έξυπνα μυστικά ομορφιάς, γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση να είσαι αγγελάκι της Victoria’s Secret!

Έχεις ακούσει ότι πρέπει κάθε φορά πριν κάνεις το make-up σου να κάνεις μια μάσκα προσώπου είτε ενυδάτωσης, είτε αντιγηραντική; Επίσης, ότι μπορείς να χρησιμοποιείς ένα κουτάλι της σούπας ως οδηγό… για να κάνεις μια σωστή και ευθεία γραμμή eyeliner; Η Joan Smalls έρχεται τώρα να μας αποκαλύψει ένα αρκετά έξυπνο μυστικό, που κάνει και η ίδια, όταν θέλει να κάνει contouring στο πρόσωπο της.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls


Το γνωστό μοντέλο και αγγελάκι της Victoria’s Secret αποκάλυψε, ότι κάποιος κάποτε της είπε να εφαρμόζει το αντηλιακό σαν highlighter: στα ψηλά σημεία του προσώπου, τα ζυγωματικά και τη ράχη της μύτης.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls


Κι αυτό γιατί τα περισσότερα αντηλιακά έχουν ένα «κομμάτι» από λάμψη, δημιουργώντας ένα εφέ, όπως το highlighter (όχι, όμως ότι θα βάζεις αντηλιακό μόνο στα σημεία που θες για να δώσεις μια παραπάνω λάμψη. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για ολόκληρο το πρόσωπο, απλά στα σημεία που θες να κάνεις highlighting βάζεις λίγο πιο πολύ).


 Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls


«Κάνει το δέρμα “ελαφρύτερο” επειδή δεν μαυρίζεις τόσο πολύ στα συγκεκριμένα σημεία», ανέφερε η Smalls. Με λίγα λόγια, το αντηλιακό στα ψηλά σημεία του προσώπου σου θα κρατήσουν το δέρμα σου μακριά από το μαύρισμα, ενώ ταυτόχρονα δεν θα μαυρίσουν τόσο όσο στα σημεία που δεν τοποθέτησες αρκετή ποσότητα από αντηλιακό (δηλαδή κάτω από τα ζυγωματικά, μέτωπο, πηγούνι και στα σημεία γύρω από την μύτη).


 Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls


Με αυτό τον έξυπνο τρόπο (θα έλεγα εγώ) η Joan Smalls κάνει το contouring της, που διαρκεί και λίγο παραπάνω απ’ ότι το κανονικό contouring.


  Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls bikini


Η Joan Smalls, όμως, έδωσε άλλο ένα beauty hack, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Byrdie και πιο συγκεκριμένα ένα κόλπο που κάνει στα μαλλιά και στις βλεφαρίδες της. Ποιο είναι αυτό;  Φτιάχνει ένα μείγμα από καστορέλαιο, λάδι καρύδας και λάδι από λεβάντα. Τοποθετεί αυτό το μείγμα κάθε βράδυ στις βλεφαρίδες της για να δυναμώσουν, αλλά και στα μαλλιά της για extra ενυδάτωση.


Αποτέλεσμα εικόνας για Joan Smalls











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου