Δες ποια είναι τα 4 κορυφαία beauty trends στο Pinterest!

 
Δεν είναι κάτι καινούριο το ότι όλοι μαζευόμαστε στο Διαδίκτυο και στα social media για να βυθίσουμε τους εαυτούς μας σ’ όλα τα καινούργια beauty hacks…  
Από τις καινούργιες τάσεις ομορφιάς, μέχρι τα tutorials και τις τελευταίες καινοτομίες για όλα τα wacky-must προϊόντα της αγοράς, όλοι περιμένουν από τα social media για ν’ αποφασίσουν τι είναι το must-have και τι πρέπει να αποφύγουν.
 
 
Έτσι, λοιπόν, αξίζει να δούμε τι χαρακτηρίζει το Pinterest ως τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το έτος 2018, που σιγά-σιγά έρχεται στο τέλος του (πάντα μετά το καλοκαίρι ο καιρός περνάει σε χρόνο dt….), με βάση αυτό που όλοι ψάχναμε! Δες ποια είναι τα 4 κορυφαία beauty trends στο Pinterest!

 

Μεγάλες βλεφαρίδες

Πέρυσι η μεγαλύτερη τάση στα social media ήταν τα σημαντικά άγρια και πυκνά φρύδια… Φέτος η μεγαλύτερη τάση που είδαμε παντού αλλά ειδικότερα στο Pinterest ήταν οι μεγάλες, πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες που κάνουν το μάτι σου να φαίνεται πιο γατίσιο και γεμάτο «ζωή». Όλες οι γυναίκες ζουν για να έχουν ένα άκρος τολμηρό βλέμμα.


beauty trends στο Pinterest

 

Πολύχρωμα μάτια

Ο καιρός που ήθελε τα μάτια σου να έχουν ένα ουδέτερο χρώμα τελείωσε…Τώρα όλα τα trends για τα μάτια φέρνουν στο φως ένα «ουράνιο τόξο» γεμάτο χρώμα στο κινητό βλέφαρο των ματιών σου. Όλοι η «οργή» φέτος στο μακιγιάζ γίνεται στα μάτια… Διάφορα χρώματα (με καλό blend φυσικά), ιριδίζων αποχρώσεις, αρκετή λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών έκαναν και θα κάνουν την διαφορά σε όλο το 2018.


beauty trends στο Pinterest

 

Tinted Lipsticks

To Pinterest λέει και ξαναλέει πόσο ενυδατικά είναι για τα χείλη σου τα tinted lipsticks. Τα tinted lipsticks είναι ενυδατικά κραγιόν για τα χείλη (που μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις και ως ρουζ σ’ ένα γρήγορο μακιγιάζ) και πολλές γυναίκες τα θεωρούν ως παιχνίδι. Τα συγκεκριμένα lipsticks που υπάρχουν σε χιλιάδες αποχρώσεις.


beauty trends στο Pinterest

 

Wet and Wild

Μπορεί ο καιρός φέτος το Καλοκαίρι να μην ήταν τόσο αντάξιος για το συγκεκριμένο look, αλλά θα συνεχιστεί και το Φθινόπωρο αυτή η βρεγμένη τάση στα μαλλιά.
Εάν θα με ρωτούσες ποια ήταν η πιο δημοφιλής τάση για τα μαλλιά, θα σου απαντούσα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι το wet και wild look, όπως είδαμε και στο Pinterest αυτή την χρονιά.


beauty trends στο Pinterest

 

  

 

 

 

 

πηγη:ipop



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου