Τα καλύτερα κουρέματα για άντρες με σγουρά μαλλιά!

Sgoura mallia koyp2
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κουρευτεί, και τα τελευταία χρόνια η μόδα στα ανδρικά κουρέματα γίνεται όλο και πιο πλούσια. Τι γίνεται, όμως, όταν έχει σγουρά μαλλιά;


Μπορεί να τον φοβίζουν να δοκιμάσει κάποια από τα κουρέματα που συναντά μιας και είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σγουρά μαλλιά μπορούν να του δώσουν όγκο και αμέτρητους τρόπους να τα κόψει.

 
Ο όγκος και η υφή στα μαλλιά αποτελούν must. Δες παρακάτω μερικούς τρόπους για να δώσεις στυλ στα σγουρά του μαλλιά.
 

Κοντά σγουρά μαλλιά για άντρες
 
Σγουρά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι
  Sgoura mallia koyp3
 

Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για όσους έχουν πιο πυκνή τρίχα και αρκετό όγκο στα μαλλιά τους. Κόψε τα πλαϊνά του πιο κοντά και άφησε λίγο περισσότερο μάκρος επάνω.

 
Σγουρά μακριά μαλλιά επάνω & κοντά κάτω
  Sgoura mallia koyp4
 

Για να πετύχεις αυτό το κούρεμα πρέπει να κόψεις τα πλαϊνά και το πίσω μέρος του κεφαλιού του αρκετά κοντά και να αφήσεις όγκο προς τα επάνω. Με αυτό το κούρεμα μπορεί να φανεί λίγους πόντους ψηλότερος, ενώ το πρόσωπο του θα φαίνεται πιο λεπτό.
 

Κυματιστή φράντζα
  Sgoura mallia koyp5
 

Για να πετύχεις αυτό το look πρέπει να κόψεις είτε αρκετά κοντά είτε πιο μακριά τα πλαϊνά και το πίσω μέρος, αλλά φρόντισε να διατηρήσεις αρκετό μάκρος επάνω. Χρησιμοποίησε ψαλίδι για να ανακατέψεις τα μαλλιά του, κάνοντας τα πιο μακριά μπροστά ενώ θα γίνονται πιο κοντά καθώς πηγαίνεις προς τα πίσω.
 

Τραβηγμένα προς τα πίσω
  Sgoura mallia koyp6
 

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για όσους έχουν κοντά μαλλιά στο κάτω μέρος ή μεσαίου μήκους μαλλιά και σγουρές μπούκλες.
 

Σγουρή quiff
  Sgoura mallia koyp7
 

Στη σγουρή quiff πρέπει να έχει πιο κοντά μαλλιά στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά του κεφαλιού, ενώ η κορυφή πρέπει να είναι μεσαίου ή μεγάλου μήκους.

 
Μακριά και μεσαίου μήκους σγουρά μαλλιά
 
Ατίθασα μαλλιά
  Sgoura mallia koyp8
 

Αν του αρέσουν τα ανέμελα μαλλιά και δε θέλει να τα φτιάχνει για ώρες, τότε μάλλον έχει βρει το ιδανικό look για εκείνων.
 

Μπούκλες που τις πήρε ο αέρας
  Sgoura mallia koyp9
 

Μια εκπληκτική επιλογή για όσους έχουν μαλλιά μεσαίου μήκους.
 

Πυκνές & άγριες μπούκλες
  Sgoura mallia koyp10
 

Το σγουρό καρέ είναι ιδανικό για όσους έχουν πολύ πυκνές και ατίθασες μπούκλες. 












πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου