Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια;


Κωδικός φρύδια: Έχουν αλλάξει πολλές φορές τα τελευταία 100 χρόνια. Από τη δεκαετία του 20’ που υπήρξαν απίστευτα λεπτά πάχυναν σταδιακά μέχρι τα 80’s που έγιναν χοντρά και φυσικά.
 
Στα 90’s και στην αρχή των 00’s έγιναν και πάλι λεπτά μέχρι που εμφανίστηκε η Cara και άλλαξε τα πράγματα.

 
Σήμερα τα φρύδια είναι χοντρά, σχεδόν εκτός ελέγχου, όλα επιτρέπονται και εμφανίζονται μάλιστα trends όπως τα #DragonBrows και τα #SquigglyBrows που έρχονται να ενισχύσουν το «όλα επιτρέπονται». Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά έχουμε άποψη και θα την πούμε.


taylor hill brows


Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τα φρύδια να ξαναγίνουν αφύσικα λεπτά, αν και φοβόμαστε πως μπορεί να γίνει μετά το εξώφυλλο της Rihanna. Για τώρα παραμένουν χοντρά και υπερβολικά βαμμένα, βαμμένα για το Instagram και ούτε αυτό το θέλουμε. Βλέπεις, αυτά τα φρύδια πολύ απλά δεν πάνε σε όλες. Δεν είναι όλα τα πρόσωπα φτιαγμένα για μεγάλα και χοντρά φρύδια.


40109167 001 d


Πολλά πρόσωπα είναι φτιαγμένα για μεγάλα και χοντρά φρύδια αλλά δεν είναι φτιαγμένα για έντονα βαμμένα φρύδια. Με λίγα λόγια, θέλουμε να επανέλθει το φυσικό look, αυτό που διαφέρει από κορίτσι σε κορίτσι. Η Cara έχει τα δικά της φρύδια, εμείς τα δικά μας, εσύ τα δικά σου και η αληθινή ζωή διαφέρει πολύ από το Instagram.


beauty 2015 10 instagram vs editorial makeup main


Αυτό που προτείνουμε λοιπόν είναι να μην προσπαθείς να πας κόντρα σε αυτό με το οποίο σε προίκισε η φύση και να μην ξεπερνάς τα όρια με την αντιγραφή των όσων βλέπεις online. You do αλλά love you..και αυτά που έχεις πρώτα από όλα. Τόνισε τα φρύδια σου και διόρθωσε τις ατέλειές τους! Μην τα βάφεις όμως για να φαίνονται από το διάστημα!










πηγη:queen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου