7 Tips για τους τέλειους γλουτούς!

Αποτέλεσμα εικόνας για perfect gym butt

Τον τελευταίο καιρό όλα δείχνουν πως το να διαθέτεις όμορφους σμιλευμένους γλουτούς, είναι μεγάλη υπόθεση. Αντί λοιπόν, να πανικοβάλλεστε, στρέψτε όλη την ενέργεια σας στο πως θα τους αναδείξετε καταφέρνοντας να φτάσετε στο στόχο σας.



 TIPS gia telio gloto2

 
Εδώ, θα βρείτε 7 συμβουλές για εκπληκτικά αποτελέσματα:

  TIPS gia telio gloto3
 

1. Φορέστε τα τα σωστά εσώρουχα
Αν επιλέξετε το σωστό εσώρουχο μπορεί να αναδείξει το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παρτά brazilians συνήθως κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους. Αποφύγετε εκείνα που αφήνουν σημάδια πάνω σας και μαρκάρουν αντιαισθητικά την περιοχή.

  TIPS gia telio gloto4
 

2. Πείτε ναι στα κολάν
Διαγράφουν με απόλυτη ακρίβεια τις γυναικείες καμπύλες, ενώ, είναι απόλυτα άνετα. Τα ωραιότερα θα τα βρείτε από τη Victoria Secret.

  TIPS gia telio gloto5
 

3. Βελτιώστε τη στάση του σώματος σας
Η στάση του σώματος μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το look. Ιδίως, όταν φοράτε τακούνια η αλλαγή που συμβαίνει είναι τεράστια. Το στήθος βγαίνει μπροστά και οι γλουτοί τονίζονται, δείχνοντας πιο ελκυστικοί.

  TIPS gia telio gloto6
 

4. Φροντίστε να γυμνάζεστε συχνότερα
Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που θα τονώσουν τη γραμμή των γλουτών σας – οι προβολές και τα καθίσματα είναι οι πλέον αποτελεσματικές. Όσο πιο συχνά γυμνάζεστε τόσο πιο άμεσα θα φανούν τα αποτελέσματα.

  TIPS gia telio gloto7
 

5. Φανείτε επιλεκτικές με τις τσέπες
Το σωστό μέγεθος μιας τσέπης σε ένα τζιν για παράδειγμα, μπορεί να αναδείξει ολοκληρωτικά τη σιλουέτα σας. Αν οι γλουτοί είναι επίπεδοι στραφείτε σε επιλογές που επιδεικνύουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Αν πάλι, θέλετε να δείξουν μικρότεροι αποφύγετε τις μικρές τσέπες που θα δημιουργήσουν οπτικά ένα πιο μεγάλο κάτω μέρος σώματος.

  TIPS gia telio gloto8
 

6. Αγοράστε παντελόνια σε έντονα χρώματα
Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή εκεί, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα παντελόνι σε μια ζωηρή και φωτεινή απόχρωση. Συνδυάστε τα με κοντά top, tank top και δώστε έμφαση στο κάτω μισό μέρος του σώματος σας.

  TIPS gia telio gloto9
 

7. Φορέστε κορσέ
Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, τότε ένας κορσές είναι εκεί για σας. Είναι ένα σίγουρα μια λεπτομέρεια που μπορεί να σας φτάσει στο στόχο σας. Υπάρχουν εκείνοι που μπορούν να σμιλεύουν το σώμα και να το δείξουν πιο αδύνατο και εκείνοι που θα προσθέσουν όγκο, αν κρίνετε πως το χρειάζεστε.










πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου