Τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα!

Dimofili Kourema2
 
 Υπάρχουν ιδέες που ταιριάζουν σε όλους τους άντρες ότι τύπο μαλλιών και αν έχουν, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες προτάσεις για τις οποίες θα πρέπει να βεβαιωθείς πρώτα πως ταιριάζουν στο πρόσωπο του και συμβαδίζουν με το στυλ του!


 
Στην λίστα που ακολουθεί λοιπόν θα μπορείς να βρεις τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ανδρικά hairstyles, από τους μεγαλύτερους κομμωτές του κόσμου, ώστε να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα δικά του μαλλιά να δείχνουν ομορφότερα!


  Dimofili Kourema3
 

Οι πρώτες ιδέες είναι για όσους άντρες τολμούν να ρισκάρουν και τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα επάνω τους. Ένα σχέδιο στο πλάι μπορεί να κάνει το κούρεμα του ακόμη πιο εντυπωσιακό.
Μπορείς να επιλέξεις απλά μια γραμμή, ξυρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο ή να παίξεις με τις σκάλες της μηχανής για να αλλάζει επίπεδα στο ξύρισμα των πλαϊνών.

  Dimofili Kourema4
 

Γενικά όπως κατάλαβες, τα ξυρισμένα πλαϊνά είναι μέσα στα must hairstyles για τους άνδρες και το θετικό είναι πως μπορείς να κάνεις ένα τέτοιου είδους κούρεμα είτε έχει κατσαρά μαλλιά είτε ίσια. Καθώς θα δείχνουν το ίδιο στιλάτα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να δεις το πιο στυλ ταιριάζει περισσότερο με το μούσι του. 

  Dimofili Kourema5
 

Αν περίμενες πως τα hipster κουρέματα, τα οποία έχουν την μακριά φράντζα την οποία μπορείς να πιάσεις και πίσω σαν κότσο, θα φεύγανε από την μόδα είσαι γελασμένος. Απλά αν αποφασίσει να ακολουθήσει ένα τέτοιο στυλ θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι έχει την διάθεση να περιποιείσαι τα μαλλιά και το χτένισμα του.

  Dimofili Kourema6
 

Και το 80s style είναι διαχρονικό και βλέπουμε ότι το προτιμούν όσοι άντρες θέλουν να αφήσουν κυρίως μουστάκι και όχι τόσο μούσι. Στην ουσία ταιριάζει πιο πολύ με ένα καθαρό πρόσωπο, για να συμβαδίζει με την τότε εποχή. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα κοντό κούρεμα που να συνεχίζει ομοιόμορφα με το μούσι του, ή και μια πιο διακριτική και μοντέρνα μοϊκάνα.

  Dimofili Kourema7
 

Τέλος, αν προτιμά να κρατήσει τα μακριά του μαλλιά ή έστω να κάνει ένα κούρεμα για μεσαία μαλλιά, μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες των μαλλιών του, ώστε να φιλαριστούν και να έχει ένα πιο ανέμελο ατημέλητο look.










πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου