To χρώμα στα νύχια που όλες θα θέλαμε να φοράμε φέτος το καλοκαίρι!!

 Youth nails

Είναι καλοκαίρι και επίσημα! Τι καλά ε; Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά γι’ αυτή την εποχή, καιρό. Τώρα όμως, πρέπει να ετοιμαστούμε και σε πιο… πρακτικό επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι αυτή την περίοδο υπάρχει πάντα χώρος για μια ανανέωση. Μικρή ή μεγάλη! Μπορεί αυτό να στο προσφέρει μια αλλαγή στα μαλλιά ή το να χρησιμοποιήσεις μια διαφορετική απόχρωση στα νύχια σου!


 Manicure 2018
 Beautiful blue nails


Ένα όμορφο μανικιούρ και μια… δροσερή απόχρωση είναι σίγουρα κάτι που συμβάλλει στο να είναι οι καλοκαιρινές μας εμφανίσεις όμορφες, από την κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά)!


 Vivid nails
 Trendy colorful nails


Το χρώμα λοιπόν, που προβλέπεται να γίνει μεγάλο… hit φέτος, είναι το baby blue aka παστέλ μπλε! Σίγουρα δεν είναι η πιο συνηθισμένη απόχρωση για τα νύχια, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που μας αρέσει πολύ!


 Blue summer nails
 Winter nail art


Το απαλό και όμορφο αυτό χρώμα ταιριάζει σε όλες τις τονικότητες δέρματος, ενώ δείχνει τέλειο είτε έχει glossy, είτε ματ εφέ!


 Brilliant nails
 New Year nails 2018


Πολλές είναι οι beauty lovers που το έχουν υιοθετήσει ήδη για τα looks τους και αν δεις και εσύ το τελικό αποτέλεσμα είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις!


 Pink and blue nails
 Beautiful winter nails










πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου