How to Boho Ponytail, Step by Step...

Με τις αλογοουρές να είναι μια δυναμική τάση της εποχής, δεν είναι λίγες εκείνες που θέλουν να διαφοροποιήσουν το λουκ τους για κάτι πιο ιδιαίτερο.  
Ο Σάκης Γιαννούλας μας παρουσιάζει μια τεχνική για μια ιδιαίτερη αλογοουρά, με έμπνευση από την τάση του Boho, για επαγγελματίες, αλλά και γυναίκες που επιθυμούν κάτι διαφορετικό.


ΒΗΜΑ 1


 


Έχουμε κάνει προετοιμασία στα μαλλιά, βάλαμε αφρό για ελαστικό κράτημα και όγκο, στεγνώσαμε τα μαλλιά και στην συνέχεια δομήσαμε χοντρές μπούκλες, οι οποίες θα είναι και η βάση του χτενίσματος.


ΒΗΜΑ 2


 


Χωρίζουμε τα μαλλιά στο ύψος των κροτάφων δημιουργώντας ένα τετράγωνο κάτω από την κορυφή. Τα υπόλοιπα μαλλιά τα μαζεύουμε σε μια αλογοουρά πάνω από το ινιακό οστό.


ΒΗΜΑ 3




Ξεκινάμε από το κομμάτι της φράντζας παίρνοντας ένα τρίγωνο. Κρεπάρουμε τη ρίζα και ρίχνουμε λακ FINAL FIX VITALITY’S, στρώνουμε επιφανειακά την τούφα. Στη συνέχεια ρίχνουμε γυαλιστικό LIGHTING SPRAY VITALITY’S και τραβάμε με τα δάχτυλα μας τουφάκια για να δημιουργήσουμε νερά στην τούφα μας και ψεκάζουμε με λακ FINAL FIX VITALITY’S για να διατηρήσουμε τη φόρμα που δώσαμε. Σταθεροποιούμε με τσιμπιδάκι.


ΒΗΜΑ 4


 


Με την ίδια λογική συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλο το επάνω κομμάτι παίρνοντας τούφες αριστερά και μετά δεξιά, δημιουργώντας χιαστί σχέδιο στις τούφες μας το οποίο τελειώνει στην κορυφή της αλογοουράς.


ΒΗΜΑ 5


 


Κρεπάρουμε την αλογοουρά τούφα-τούφα και βάζουμε λακ για να δώσουμε όγκο. Έπειτα κρεπάρουμε μια τούφα από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να δώσουμε ελαφρύ κρεπάρισμα. Ρίχνουμε λακ FINAL FIX VITALITY’S και την στρώνουμε επιφανειακά για να λεία η τούφα μας και την τοποθετούμε γύρω από το λαστιχάκι της αλογοουράς για να δώσουμε ένα φαρδύ δέσιμο. Τέλος, ψεκάζουμε υγρή λακ PERFECT NO GAS VITALITY’S για δυνατό κράτημα.


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


 


Ο Σάκης Γιαννούλας είναι ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου S.G Hairstyling στα Τρίκαλα και κατέχει τον τίτλο Greek Hairdresser of the Year 2018. Για επικοινωνία μαζί του βρείτε τον στο facebook: S.G hairstyling Σάκης Γιαννούλας και στα τηλέφωνα: 2431771300, 6975409385
 
  









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου