Celebrity Spring Makeover!!


Ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο καυτά λουκς της εποχής, τα οποία επιλέγονται από τις σελέμπριτι του Χόλιγουντ.
 
Για όσες αγαπούν το Pixie θα εμπνευστούν από την Ruby Rose, ενώ οι λάτρεις της φυσικότητας ανανεώστε το ανοιξιάτικο σας λουκ με έμπνευση από την Jennifer Lawrence, αλλά και όχι μόνο.


GAL GADOT


 


Η σαγηνευτική ηθοποιός Gal Gadot αυτή την εποχή έχει υποδεχτεί ένα φυσικό λουκ το οποίο αναδεικνύεται από ένα θηλυκό lob κούρεμα. Μεσαίες γραμμές, ομοιόμορφοι κυματισμοί και βελούδινη υφή αποτελούν ένα ιδανικό λουκ που αναδεικνύουν την γυναικεία γοητεία.


JENNIFER LAWRENCE


 


Φυσικοί κυματισμοί και όγκος είναι δυο στοιχεία που πρόκειται να αναδείξουν το στυλ σας. Η Jennifer Lawrence αγαπάει τους κυματισμούς και τους συνδυάζει με ένα εκρηκτικό ξανθό, το οποίο διατηρεί μαύρη απόχρωση στις ρίζες. Το λουκ είναι κατάλληλο ακόμη και για glamour εμφανίσεις.


JENNIFER LOPEZ


 


Η Jennifer Lopez μας δείχνει ότι οι πλεξούδες είναι το πιο καυτό λουκ της άνοιξης. Διατηρώντας το θρυλικό της μήκος και την ζεστή απόχρωση του καστανού με ανταύγειες, η Jennifer Lopez αποδεικνύει ότι οι ψηλές πλεξούδες μπορούν να συνοδέψουν οποιοδήποτε outfit.


RUBY ROSE




Το μοντέλο με το λαμπερό pixie, Ruby Rose, σας δείχνει τον δρόμο για το γκλάμουρ στυλ. Ένα side swept λουκ, με έντονη φράντζα και όγκο είναι μια πολύ καλή επιλογή η οποία θα ανανεώσει ευχάριστα το pixie κούρεμα σας.


SELENA GOMEZ


 

Αφέλειες και έντονο μάκρος γίνονται οι πρωταγωνιστές για την τάση με τα καυτά λουκς. Οι αφέλειες που έχουν έρθει ξανά το προσκήνιο συνδυάζονται για την άνοιξη τόσο με έντονο μάκρος, όσο και με κοντά λουκς όπως ένα bob. Απλώς δείτε το πάνω στην νεαρή Selena Gomez.


  






πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου