Φανταστικά νεανικά, κλασικά ή ρομαντικά Νυφικά Χτενίσματα για το Καλοκαίρι

Silogi Nyfika Xtenismata2
 

Πολλά ζευγάρια έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και εμείς προσπαθώντας να βοηθήσουμε εσένα που έχεις αναλάβει το νυφικό χτένισμα,
έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα για να πάρεις ιδέες και να καταλήξεις μαζί με την νύφη στο πιο εντυπωσιακό για αυτή την ξεχωριστή ημέρα της.

 
Θέλω βέβαια να τονίσω πως το νυφικό χτένισμα θα πρέπει να αρχίσει να σας απασχολεί αφού εκείνη έχει βρει το νυφικό που θα φορέσει, καθώς όπως καταλαβαίνεις τα μαλλιά της θα πρέπει να ταιριάζουν με το ύφος και το κόψιμο του νυφικού.


 
Οι ιδέες είναι πολλές και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε style με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι φυσικά οι κότσοι που αποτελούν διαχρονικό must για κάθε νύφη, αλλά και οι πλεξούδες.
 


Νυφικοί Κότσοι

 
Ο κότσος είναι ένα χτένισμα που πάντα θεωρούνταν επίσημος και γι’ αυτό τον επιλέγουν οι περισσότερες νύφες. 


  Silogi Nyfika Xtenismata3
 


Τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε όμως υπερβολικά πράγματα ή τελείως τραβηχτά μαλλιά, αφού η μόδα εξελίσσεται και τείνουμε σε πιο ανάλαφρα χτενίσματα.

  Silogi Nyfika Xtenismata4
 


Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει κυρίως σε όσες έχουν μακριά μαλλιά αφού δείχνει πιο εντυπωσιακός, αλλά αυτό μπορείς να το προσαρμόσεις αν είναι διατεθειμένη να φορέσει τρέσες ή extensions για τη μέρα του γάμου της.

  Silogi Nyfika Xtenismata5
 


Όπως μπορείς να δεις είναι ένα χτένισμα το οποίο ταιριάζει σε ξανθές, μελαχρινές, καστανές ή ακόμα και σε όλες έχουν κόκκινα ή χάλκινα μαλλιά και σε όλες δείχνει εντυπωσιακό.

  Silogi Nyfika Xtenismata6
 


Επίσης μπορείς να επιλέξεις αν θα κάνεις έναν πιο σταθερό κότσο ή κάτι πιο ανάλαφρο, αφήνοντας μια πιο ρομαντική διάθεση. 

  Silogi Nyfika Xtenismata7
 


Είτε επιλέξει έναν κότσο στο πλάι είτε ψηλά στην κορυφή το καλό είναι ότι μπορείς να στολίσεις τα μαλλιά της με λουλούδια ή με κάποιο κόσμημα. 

 
Ρομαντικά γαμήλια χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω


 
Αν θέλει ένα πιο ρομαντικό styling θα σου πρότεινα να της αφήσεις τα μαλλιά της κάτω με έντονες μπούκλες ή ένα πιο χαλαρό σπάσιμο. 


  Silogi Nyfika Xtenismata8
 


Αυτό προϋποθέτει βέβαια να ταιριάζει με το νυφικό της και να μην κρύβονται οι λεπτομέρειες.

  Silogi Nyfika Xtenismata9
 


Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για όποιες νύφες επιλέξουν να φορέσουν πέπλο ή θέλουν να στολίσουν τα μαλλιά τους κατά μήκος. 

  Silogi Nyfika Xtenismata10
 


Μπορείς βέβαια να κάνεις διάφορα πιασίματα στο πλάι ή πίσω, έτσι ώστε να μην κρύβεται το πρόσωπο της και φυσικά να προσθέσεις μεγάλα λουλούδια.

  Silogi Nyfika Xtenismata11
 


Τέλος, αυτό το χτένισμα μπορείς να το προσαρμόσεις σε κάτι τελείως ρομαντικό, σε αρχαιοελληνικό στυλ με χρυσές δάφνες ή ακόμα και να είναι τελείως χαλαρό με ένα λεπτό κόσμημα για μια νύφη που προτιμά το boho style.

  Silogi Nyfika Xtenismata12
 


Νεανικά νυφικά χτενίσματα με πλεξούδες

  Silogi Nyfika Xtenismata13
 


Οι πλεξούδες ή αλλιώς braids είναι η τάση που αναδεικνύει την ομορφιά αλλά και τη νεανικότητα. 

  Silogi Nyfika Xtenismata14
 


Υπάρχουν πολλών ειδών πλεξούδες πέρα από την κλασσική γαλλική ή το ψαροκόκαλο και μπορούν να προσαρμοστούν είτε θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά της κάτω είτε να καταλήγουν σε έναν περίτεχνο κότσο.

  Silogi Nyfika Xtenismata15
 


Πρέπει εδώ όμως να σημειώσω ότι οι πλεξούδες ενδείκνυνται σε όλες τις γυναίκες που έχουν έντονο χρώμα στα μαλλιά όπως είναι το χάλκινο ή το ξανθό ή σε όσες έχουν πολλές ανταύγειες, καθώς στα καστανά ή μαύρα μαλλιά χάνονται και μπορεί να μην δείχνουν τόσο εντυπωσιακές.

  Silogi Nyfika Xtenismata16
 


Και αυτό είναι ένα χτένισμα το οποίο μπορείς να στολίσεις με λουλούδια ή κοσμήματα και φυσικά να προσαρμόσεις στο δικό της style αφού μπορεί να γίνει από πολύ χαλαρό μέχρι πολύ στυλιζαρισμένο και εντυπωσιακό.









πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου