Η τσάντα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη Βρετανία κοστίζει 1 ευρώ

Το φουσκωτό, διαφανές τσαντάκι σε νέον απόχρωση υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα trends της δεκαετίας του `90 και φέτος κάνει μια αναπάντεχη επιστροφή σε ολόκληρη την Ευρώπη. 
 
Tα 90`s είναι εδώ, κάνοντας περισσότερη φασαρία από ποτέ, και ο κόσμος της μόδας δεν μπορεί παρά να σταματήσει ό,τι κάνει, να τα κοιτάξει στα μάτια και να αφομοιώσει την all time classic γοητεία τους.   
Έτσι η διάσημη αλυσίδα οικονομικών καταστημάτων Poundland κυκλοφόρησε ένα συγκεκριμένο τσαντάκι που όλες οι γυναίκες είχαν κρατήσει στα χέρια τους δύο δεκαετίες νωρίτερα.
 



Το φουσκωτό, διαφανές τσαντάκι σε νέον απόχρωση υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα trends της δεκαετίας του `90 και φέτος κάνει μια αναπάντεχη επιστροφή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χάρη στην ιδέα της Poundland να το επαναφέρει στην αγορά. Το αγοραστικό κοινό ανταποκρίθηκε με τη μία, αγοράζοντας μαζικά την τσάντα που όσο την κοιτάς τόσο περισσότερο σου μοιάζει με σωσίβιο ή με στρώμα θαλάσσης και οι καταναλωτές κάνουν τα καλύτερα σχόλια, όντας ενθουσιασμένοι με την  επανακυκλοφορία.




Αυτό που έχει κάνει την αναζήτηση του ρετρό backpack ακόμα πιο δελεαστική για πολλούς είναι το γεγονός ότι ανά κατάστημα η εταιρία έχει δώσει μόλις 100 κομμάτια, κάτι που έχει ωθήσει τους αγοραστές να τρέχουν και να μην φτάνουν προκειμένου να προλάβουν. Ευτυχώς πάντως, για όσες θέλουν απεγνωσμένα να ξανακρατήσουν την φουσκωτή τσαντούλα βγαλμένη από τα 90`s, μία πιο ακριβή εκδοχή υπάρχει με 18 λίρες, ενώ όσοι πρόλαβαν αυτή τη στιγμή πουλάνε στο eBay τις τσάντες της Poundland για 6 λίρες, αντί για 1.


 





  




πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου