Πολύτιμα tips για τις σωστές κινήσεις στο μακιγιάζ σου!

  
Για να είναι ομοιόμορφο ένα μακιγιάζ ξέρεις πλέον ότι πρέπει να είναι αναμεμειγμένα σωστά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Ξέχασες να απλώσεις και να σβήσεις σωστά μια σκιά ματιών
ή χρησιμοποίησες λάθος απόχρωση για το contouring και το αποτέλεσμα ήταν φανερό;

 


1. Μην δοκιμάζεις το καινούριο make up στο μάγουλό σου, ο σωστός τρόπος είναι να δοκιμάσεις το make up στον λαιμό σου.  




2. Σχεδιάστε ένα τρίγωνο κάτω από την περιοχή του ματιού. Το τρίγωνο θα έχει βάση το κάτω μέρος του ματιού και την και την κορυφή προς τα χείλη- μάγουλο. Αυτός ο τρόπος εφαρμογής του concealer θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι το πρόσωπο είναι πιο σηκωμένο.  




3. Μην βάζεις κραγιόν χωρίς να τονίζεις το περίγραμμα. Αν δεν το κάνεις αυτό, το κραγιόν θα απλωθεί γύρω από τα χείλια σου και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο. Μια καλή λύση είναι να περάσεις λίγο το concealer περιμετρικά.  




4. Μην «γεμίζεις» όλο το φρύδι σου με χρώμα. Οι άκρες θα πρέπει να είναι πιο ελαφριά βαμμένες σε σχέση με το τόξο.  




5. Δεν απλώνουν καλά τα προϊόντα στο δέρμα και στα μάτια. Το πιο σημαντικό πράγμα στο μακιγιάζ είναι τα σωστά πινέλα και το πόσο προσεκτικά και εντατικά απλώνονται τα προϊόντα στο δέρμα. Αλλιώς όλα μοιάζουν με λεκέδες και μουτζούρες. Όσο πιο πολύ δουλέψεις κάθε προϊόν με το πινέλο τόσο ωραίο και φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα.  




6. Μην εφαρμόζεις το eye liner σε όλη την έκταση του ματιού σου. Αυτό θα κάνει το μάτι σου να φαίνεται πολύ μικρότερο. Για να έχεις πιο ωραίο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μαύρο eye liner στο άνω μέρος του ματιού, καφέ στο κάτω, και στην εσωτερική γραμμή του ματιού ένα nude για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο.  




7. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ σου. Χρησιμοποίησε το σαπούνι που πλένεις και το πρόσωπό σου για να αποφύγεις τα μικρόβια αλλά και για να απλώσεις πιο σωστά το make up σου. Όσο πιο πολύ δουλέψεις κάθε προϊόν με καθαρό πινέλο τόσο ωραίο και φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα.










πηγη:beautymagic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου