Τέσσερα tips για επιτυχημένες "nailfies" στο Instagram


Η Susan Schell, μοντέλο χεριών της Vogue, μοιράζεται μαζί μας τα τέσσερα βασικά βήματα για να βγάζει την τέλεια nailfie – δηλαδή μια selfie του manicure της – για το λογαριασμό της στο Instagram.

 

1. Ενυδατώστε τα χέρια και τα επωνύχια (πετσάκια)

 

Τα χέρια της Susan Schell ταλαιπωρούνται πολύ στη διάρκεια των φωτογραφήσεων. Για να τα προστατεύει, ακολουθεί πιστά ένα πρόγραμμα περιποίησης που ενδυναμώνει τα νύχια της, την οποία μπορούμε όλες να υιοθετήσουμε.
Το μοντέλο πιστεύει πρώτα απ' όλα στην ολοκληρωμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. "Δεν χρειάζεται αναγκαστικά να χρησιμοποιείτε ένα ακριβό ενυδατικό προϊόν. Πιστεύω όμως ότι τα απλά πράγματα, όπως το να θυμάστε να βάζετε κρέμα αφού πλύνετε τα χέρια σας, μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά."
Για να δείχνουν περιποιημένα τα νύχια, η Susan τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι υγιή τα επωνύχια (πετσάκια), τα οποία συχνά παραμελούμε. "Αποφεύγω να κόβω τα πετσάκια μου, εκτός αν έχω κάποια παρωνυχίδα", λέει. "Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πολλές φορές υπερβάλλουν και κόβουν πολύ βαθιά τα πετσάκια τους. Γι’ αυτό εκείνα δεν μεγαλώνουν σωστά και καταστρέφεται η βάση του νυχιού." Για τέλειο αποτέλεσμα, η Susan συνιστά να χρησιμοποιείτε είτε κρέμα είτε λάδι περιποίησης για τα πετσάκια.


essietip!


H essie προτείνει πως ιδανικό γι αυτή τη χρήση είναι το essie apricot cuticle oil της. Μπορείτε να το έχετε όλη την ημέρα στην τσάντα σας και να το εφαρμόζετε όποτε νιώθετε ότι τα δάχτυλά σας το έχουν ανάγκη. Έτσι θα είστε πάντα έτοιμες για τις καλύτερες nailfies!

2. Το manicure, η τεχνική ενός ειδικού

 

Αφού ενυδατώσει σωστά τα χέρια και τα επωνύχιά της, η Susan περνά αμέσως στο manicure. Προτού κάνετε οτιδήποτε άλλο, προτείνει να καθαρίσετε καλά τα νύχια σας και να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη βερνικιού και λιπαρότητας. Στην πραγματικότητα, τα νύχια καλύπτονται πολλές φορές από μια λεπτή στρώση λιπαρότητας, είτε από την συχνή ενυδάτωση είτε απλώς από τις καθημερινές δραστηριότητες, η οποία μπορεί να μην επιτρέψει στο νύχι να συγκρατήσει το βερνίκι.


Η επόμενη συμβουλή της Susan είναι να σπρώξετε τα επωνύχια προς τα πίσω, χρησιμοποιώντας το ειδικό ξυλάκι ή ένα pusher, για να καθαρίσει το νύχι σας και να μπορέσετε να βάψετε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Σε ό,τι αφορά το βερνίκι, η Susan ξεκινά πάντα με μια καλή βάση: ‘Χρησιμοποιώ πάντα βάση! Δεν μου αρέσει να λεκιάζουν τα νύχια από το χρώμα.’ Αφού απλώσει δύο στρώσεις του αγαπημένου της χρώματος, ολοκληρώνει με μια στρώση λαμπερού top coat. ‘Αφού βάψετε τα νύχια, το top coat σας λύνει τα χέρια, καθώς εξαφανίζει οποιεσδήποτε ατέλειες και βοηθά το βερνίκι να στεγνώσει πιο γρήγορα’, μας λέει.


essietip!


Η essie συνιστά σε αυτή την περίπτωση να συνδυάσετε την essie first base και το essie good to go top coat . H first base είναι βάση για όλους τους τύπους νυχιών που βοηθά στην συγκράτηση του βερνικιού και αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Ενώ το good to go είναι top coat είναι top coat για γρήγορο στέγνωμα.

3. Οι τάσεις της σεζόν: μεταλλικά χρώματα με ιριδισμούς

 

Αφού ολοκληρώσετε τα βασικά, το επόμενο και πιο βασικό βήμα είναι να επιλέξετε το χρώμα που θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή στο Instagram. Η Susan μοιράστηκε μαζί μας τις τελευταίες αγαπημένες της αποχρώσεις: "Μου αρέσουν τα έντονα λευκά νύχια, δείχνουν εντυπωσιακά και καθαρά. Μου αρέσει επίσης ότι ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και όλες τις περιστάσεις." Όσο για το nail art, η Susan προτιμά τα μίνιμαλ, γεωμετρικά σχέδια, όπως αυτά που είδαμε στα δάχτυλα των μοντέλων και των fashion editors στη Νέα Υόρκη. Είναι ένα διακριτικό, μοντέρνο look, το οποίο συνδυάζει με γαλλικό manicure ή χρωματιστό manicure σε σχήμα μισοφέγγαρου.


essietip!


Για ένα τέτοιο έντονο λευκό manicure η essie σας προτείνει το essie color blanc. Aλλιώς μπορείτε να επιλέξετε ένα λαμπερό χρυσό που είναι φωτεινό και εντυπωσιακό.

4. Εξασκήστε το στυλ σας

 

Για εντυπωσιακές nailfies, η Susan προτείνει να παίζετε με αξεσουάρ: "Πιστεύω ότι το φόντο και τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν πραγματικά όλη τη διαφορά σε μια nailfie. Τα όμορφα δαχτυλίδια ή άλλα αξεσουάρ δίνουν προσωπικότητα στις nailfies."


Τέλος, προτείνει να δοκιμάζετε διάφορες οπτικές γωνίες και πόζες: "Μεγάλη διαφορά κάνει και το στήσιμο του χεριού. Για παράδειγμα, πιστεύω ότι στην κλασική κλειστή γροθιά, είναι σημαντικό να βεβαιώνεστε ότι φαίνονται όλα τα νύχια. Χαρείτε τη διαδικασία και βάλτε την προσωπική σας πινελιά", αυτή είναι η τελευταία συμβουλή της.










πηγη:fab-beauty


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου