Πως να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου, αυτό το καλοκαίρι!

Oxi frizarisma2
 
Φέτος ήρθε η στιγμή να πεις αντίο στα κατεστραμμένα μαλλιά σου, που φριζάρουν και σε δυσκολεύουν όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι.


Αυτή τη χρονιά με τα κατάλληλα tips και τα σωστά προϊόντα, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά χτενίσματα, αφού πρώτα πάρεις τα μέτρα σου και μάθεις να περιποιείσαι σωστά τα μαλλιά σου.

 
Γι’ αυτό λοιπόν, σου έχουμε απαντήσεις σε 6 πιθανές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σχετικά με τη φροντίδα των μαλλιών σου.

 
1. Πώς πρέπει να κόψω τα μαλλιά μου για το καλοκαίρι;
Το σημαντικό είναι να έχεις μία ευκολοχτένιστη κουπ, που θα δείχνεις αεράτη και μοντέρνα. Αν σου αρέσει το μεσαίο μήκος, μπορείς να κάνεις ένα καρέ, ενώ αν θέλεις να τα διατηρήσεις μακριά, μπορείς να δοκιμάσεις να τα φιλάρεις, ώστε να μην πέφτουν βαριά.

 
2. Ποιο είναι το μυστικό για να αποφεύγω το φριζάρισμα;
Το πρώτο βήμα είναι το σωστό σαμπουάν και conditioner. Επιπλέον, να αρχίσεις να χρησιμοποιείς σε βρεγμένα μαλλιά ένα προϊόν που θα εμποδίζει το φριζάρισμα και θα τα διατηρεί λεία και απαλά.

 
3. Μήπως πρέπει να αντικαταστήσω τα προϊόντα για τα μαλλιά μου;
Όπως πρέπει να αντικαταστήσεις τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με άλλα που έχουν πιο ανάλαφρη σύνθεση, καλό είναι να κάνεις το ίδιο και με τα προϊόντα για τα μαλλιά. Χρησιμοποίησε καλοκαιρινά λάδια και αντηλιακά, όπως και μάσκες ή spays που δεν τα βαραίνουν.

 
4. Πώς θα πετύχω τις πιο τέλειες μπούκλες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;
Καλό είναι να αποφύγεις το σίδερο για τα μαλλιά και να προσπαθήσεις να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με πιο φυσικό τρόπο. Λίγος αφρός και κρύος αέρας από το πιστολάκι στα μαλλιά σου, θα σε βοηθήσουν.

 
5. Ποια είναι το καλύτερο χτένισμα για μια μέρα με υψηλή θερμοκρασία που πρέπει να έχω;
Κάτι ανάλαφρο και σχετικά εύκολο θα σου λύσει τα χέρια και θα κρατήσει μακριά το φριζάρισμα. Δοκίμασε να κάνεις μία πλεξούδα, έναν ατημέλητο κότσο ή μία κομψή αλογοουρά.

 
6. Είναι εύκολο να πετύχω ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα;
Μα φυσικά και είναι, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα. Το conditioner μετά το σαμπουάν σου είναι απαραίτητο, καθώς βοηθάει τα μαλλιά σου να είναι πάντα ενυδατωμένα και να διατηρούν τη φυσική λάμψη τους. Επιπλέον, να θυμάσαι να χρησιμοποιείς πάντα προϊόντα κατά της θερμότητας.










πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου