Summer Breeze!

Αποτέλεσμα εικόνας για γωγω φαρμακη essie

Η essie μας καλωσορίζει στις φρέσκιες τάσεις του καλοκαιριού, «ντύνοντας» την Γωγώ Φαρμάκη στις παστέλ αποχρώσεις της μοναδικής σειράς essie Gel Couture,
που χαρίζει πολυτελή διάρκεια έως 12 ημέρες, χρώμα και λάμψη σαν gel εύκολα σε 2 βήματα χωρίς τη χρήση λάμπας.



 


Με έμπνευση την αύρα του καλοκαιριού και τις ζωηρές αποχρώσεις που γίνονται must για την εποχή, η essie nail expert Βάγια Πρέκα, προτείνει τέσσερα μοναδικά στυλ. Πορτοκαλί, που είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος ερχόμενη από την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, απαλά παστέλ και negative τεχνική, είναι οι τελευταίες τάσεις που θα κάνουν να ‘’φορέσετε’’ τα καλοκαιρινά σας!



essie nail looks: essie nail expert Vagia Preka Μοντέλο: Γωγώ Φαρμάκη Μαλλιά: L’oreal Professionel Μακιγιάζ: George Akrivos by Urban Decay Ρούχα: Kisterss Φωτογράφος: Spyridon Chamalis


NEGATIVE SPACE SUMMER VIBE



 


Η negative τεχνική αποτελεί πλέον αγαπημένη τάση και σε αυτό το λουκ έχει δομηθεί πάνω σε nude βάση. Οι μίνιμαλ χρωματικές λωρίδες κοσμούν τα νύχια σε οριζόντια φορά, όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και παράλληλα προκαλούν μια μοντέρνα αντίθεση.


 

essie gel couture colors: Labels only (βιολετί) Haute to Trot (ροζ) Take a walk (λαχανί)


WHITE STRIPE



 


Όταν το κλασικό πορτοκαλί style stunner συνδυάζεται με τέτοιον τρόπο με το λευκό, τότε
το αποτέλεσμα είναι απόλυτα μοντέρνο. Το must χρώμα αυτού του καλοκαιριού υπερισχύει, ενώ η λευκή λωρίδα στην βάση του νυχιού αποτελεί την ευχάριστη λεπτομέρεια που αναβαθμίζει το μανικιούρ και δίνει ύφος.



 

essie gel couture colors: Perfectly posed (λευκό) Style Stunner (πορτοκαλί)


DOUBLE TRIANGLE



 


Τα παστέλ είναι πάντα πιο όμορφα όταν συνδυάζονται σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Σε
αυτό το λουκ κυρίαρχο ρόλο έχει η συμμετρία και πρωταγωνιστές είναι το κόκκινο, το γαλάζιο και το λευκό. Ο πετυχημένος συνδυασμός τους αποδίδει ένα ξεχωριστό λουκ με έντονη καλοκαιρινή διάθεση.



 

essie gel couture colors: Beauty nap (πετρόλ) Perfectly posed (λευκό) Sizzling hot (κόκκινο)


SUMMER MOON



 


Δροσιστικό και απόλυτα καλοκαιρινό. Το λουκ Summer Moon έχει δομηθεί με τρεις ανοιχτές, καθαρές αποχρώσεις: λευκό, ροδακινί και ανοιχτό γαλάζιο. Το σχέδιο είναι στρατηγικό, καθώς η λευκή βάση είναι ιδανική για να αναδείξει τις δυο καλοκαιρινές αποχρώσεις.


 

essie gel couture colors: Getting intricate (γαλάζιο) Perfectly posed (λευκό) Looks to thrill (ροδακινί)

– Interview –

 

 


Mε πρωταγωνιστές τα παστέλ τόσο στα ρούχα, όσο και στην σειρά essie gel couture, όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν σε ένα πολύχρωμο καλοκαίρι. Η Γωγώ Φαρμάκη μας μιλάει για το brand Kisterss, στο οποίο κρύβεται ο τρόπος για να συνδυάσετε πετυχημένα outfit και μανικιούρ, αλλά και για τις
καλοκαιρινές τάσεις της μόδας.



Tι σημαίνει kisterss;
Η λέξη Kisterss, προέρχεται από τη σύνδεση των λέξεων Φαρμά-κη και Sisters = Kisterss.
Θέλαμε να χαρακτηρίσουμε το brand μας με μια λέξη που αγαπάμε πρώτα απ’όλα εμείς, αλλά κυρίως θέλαμε αυτή η λέξη να μας χαρακτηρίζει. Πολλοί νομίζουν ότι προέρχεται από τη λέξη φιλί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι προέρχεται από το επίθετο μας!




Πώς επιλέγετε τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στις εκάστοτε συλλογές ρούχων που φέρουν την υπογραφή σας; Από πού αντλείτε έμπνευση για τις νέες δημιουργίες σας κάθε φορά;

 
Πάντα μας αρέσει να δημιουργούμε και για αυτό φέτος αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας πρίντ βασιζόμενοι σε χρώματα που αγαπάμε και μας θυμίζουν έντονα το καλοκαίρι. Αντλούμε έμπνευση από τις γυναίκες που υπάρχουν και κυκλοφορούν γύρω μας, διότι αυτές αποτελούν και την καλύτερη πηγή έμπνευσης! Η μόδα γεννιέται και αναπαράγεται στον δρόμο.




 


Ποια η έμπνευση των μοτίβων της φετινής ss’18 collection;
Η νέα Kisterss collection χαρακτηρίζεται από διαφορετικά prints, έντονα χρώματα, αέρινα υφάσματα. Έχουν πολύ θηλυκές γραμμές ενώ συνδυάζουν το elegant με το sexy!



Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας τα must have κομμάτια του στυλ για αυτό το καλοκαίρι και σε τι αποχρώσεις;
Τα high cut μαγιό είναι η νούμερο ένα τάση στα φετινά μαγιό ιδανικά σε παστέλ αποχρώσεις, καθώς και τα belt bags, ενώ δεν λέμε όχι σε ένα maxi αέρινο φόρεμα!




Ποια απόχρωση προτιμάτε για το μανικιούρ σας αυτή τη σεζόν;
Αγαπώ τα gel couture της essie που μου προσφέρουν διάρκεια στο μανικιούρ μου, αλλά και πολύ μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις! Για αυτό το καλοκαίρι θα παίξω με παστέλ & φωτεινά χρώματα όπως το γαλάζιο get intricate, το πορτοκαλί looks to thrill, το ροζ haute to trot, καθώς και το λαχανί take a walk. Είναι ιδανικές αποχρώσεις που δίνουν μια φρέσκια πινελιά στο
outfit, αλλά και στη διάθεση μας!


-Get the Looks-

 

Η essie nail expert Βάγια Πρέκα μοιράζεται τις τεχνικές των τεσσάρων λουκ
έτσι ώστε να φτιάξετε τα δικά σας καλοκαιρινά μανικιούρ με τα καταπληκτικά
χρώματα της σειράς essie gel couture.



SUMMER MOON NAIL ART



 


• Βάζουμε δύο στρώσεις gel couture pre show jitters 138.
• Έπειτα βάφουμε λίγο πιο χαμηλά με gel couture getting intricate 1168 και
προσέχουμε με το πινέλο να δημιουργήσουμε ένα όμορφο στεφάνι, έχοντας
αφήσει ένα κενό από το πρώτο βερνίκι που βάλαμε ως βάση.
• Τέλος κάνουμε ακριβώς το ίδιο αλλά πιο χαμηλά στο ελεύθερο άκρο του νυχιού
με gel couture looks to thrill.
• Αφήνουμε 5 λεπτά να στεγνώσει και σφραγίζουμε το nail look με gel couture
top coat platinum.



WHITE STRIPE MANICURE



 


• Βάζουμε δύο στρώσεις gel couture style stunner 1091.
• Με ένα λεπτό πινέλο κάνουμε δύο οριζόντιες γραμμές με λευκό gel couture pre show jitter138 και τις γεμίζουμε.
• Τελειοποιούμε το nail look με gel couture top coat platinum.



NEGATIVE SPACE SUMMER VIBE



 


• Βάζουμε μια λεπτή στρώση βάσης first base.
• Με ένα λεπτό πινέλο σχεδιάζουμε τρία ορθογώνια με:
gel couture haute to trot 150
gel couture take a walk 245
gel couture labels only 200
• Ολοκληρώνουμε το look με gel couture top coat platinum για απίστευτη γυαλάδα.



DOUBLE TRIANGLE MANICURE



 


• Βάζουμε δύο στρώσεις από perfectly poised 1102.
• Με το πινέλο τραβάμε μια λεπτή γραμμή από την δεξιά γωνία της μήτρας με μια ελαφριά κλίση προς την άλλη μεριά του νυχιού στο ελεύθερο άκρο και το γεμίζουμε με χρώμα gel couture beauty nap 170.
• Έπειτα τραβάμε άλλη μια γραμμή από την αριστερή πλευρά της μήτρας με το gel couture sizzling hot 1090 προς το αντίθετο ελεύθερο άκρο και το γεμίζουμε χρώμα.
• Αφήνουμε 5 λεπτά να στεγνώσει και σφραγίζουμε το nail look με gel couture top coat platinum.


-A Magic Wedding-

 

Καλωσορίζουμε τη γαμήλια σεζόν με τη μαγεία της essie gel couture collection by Reem Acra! Τη φετινή γαμήλια σεζόν, η essie υπογράφει μια συναρπαστική συνεργασία με την παγκοσμίως διάσημη σχεδιάστρια Reem Acra για τη limited edition essie gel couture™ wedding collection by Reem Acra – έξι νέες υπέροχες αποχρώσεις, ιδανικές για αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

 
Kάθε απόχρωση έχει φτιαχτεί, για να αποπνέει ένα συναίσθημα αγάπης και να προσδίδει μια πινελιά ζωντάνιας! Η συναρπαστική παλέτα δεν περιορίζεται μόνο σε χρώματα για τη νύφη, περιέχει ένα must χρώμα για εσένα, είτε είσαι κουμπάρα, είτε η μητέρα της νύφης, ή απλώς καλεσμένη στο γάμο.





Picture perfect 1167 –  το οποίο αντιπροσωπεύει μια κλασική απόχρωση του γαλακτερού αλλά με μια ιδιαίτερη χρυσή ίριδα ώστε να γίνει πιο λαμπερό και ιδιαίτερο. Ιδανική απόχρωση για μια νύφη που θέλει να είναι κλασική και κομψή αλλά θα μπορούσε να φορεθεί και από την κουμπάρα είτε ακόμα και την πεθερά.


Getting intricate 1168 – είναι ένα pastel γαλάζιο γλυκό μα πάντα ζωηρό. Σε κάθε γάμο πρέπει πάντα να υπάρχει ένα γαλάζιο στοιχείο για γούρι, something borrowed something blue! Ιδανικό για μια νύφη ώστε να έχει το γούρι της, είτε ακόμα και από την κουνιάδα ώστε να δώσει μια πιο νεανική πινελιά. Συνδυάζεται τέλεια με το χρυσό!


Youre golden 1169 – ένα διαφορετικό χρυσό της άμμου το οποίο έχει σκοπό να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ιδανική απόχρωση είτε για μια πιο glamorous νύφη είτε και για την αδερφή στην οποία θα είναι σαν κόσμημα.


Handmade of honor 1170μεταλλικό ροζ χρυσό με περλέ υφή για κάτι ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα και ήσυχο. Αποπνέει αγνότητα, φιλία αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνεις στη κουμπάρα σου!


Moments to mrs 1171 – μια ρομαντική απόχρωση του ροζ με χρυσή ίριδα για μια να μας θυμίζει τα θετικά στοιχεία της ζωής! Ιδανική απόχρωση για τις φίλες της  για κάτι γλυκό, ρομαντικό αλλά και νεανικό.


Forever family 1172 – μια κόκκινο-κερασί περλέ απόχρωση. Το κόκκινο πάντα αποτελεί το χρώμα του πάθους, της ενέργειας και του έρωτα, βασικά συστατικά για τη δημιουργία της οικογένειας! Μια απόχρωση για την εναλλακτική νύφη που θέλει να έχει πιο εκκεντρική εμφάνιση, ή ακόμα και για τη πεθερά η οποία θέλει μια κλασική και διαχρονική απόχρωση του κόκκινου και συμβολίζει την οικογένεια μέσα στο χρόνο.


Μη ξεχνάμε ότι για κάθε γυναίκα υπάρχει μια ιδανική απόχρωση essie gel couture που προσφέρει διάρκεια έως και 12 ημέρες με ένα εύκολο σύστημα 2 βημάτων! Μια απόχρωση για κάθε σημαντική σας περίσταση για να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή.













πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου