Η Rihanna σου δείχνει πώς να κάνεις το τέλειο βραδινό μακιγιάζ (video)


Δεν φτάνει που είναι το απόλυτο fashion icon, τώρα έχει γίνει και η no.1 beauty queen! Από την στιγμή που λάνσαρε την επιτυχημένη της σειρά καλλυντικών προϊόντων Fenty Beauty,
μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η γνωστή σταρ γνωρίζει 1-2 πραγματάκια για το πώς να εφαρμόζουμε τέλεια το μακιγιάζ μας!


Με αφορμή την συνέντευξή της που έδωσε για το περιοδικό Vogue, το vogue.com δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube και ένα από τα καθιερωμένα video tutorials που κάνουν οι «καλεσμένες» του περιοδικού!


Σαν πρωταγωνίστρια του νέου τεύχους, η Rihanna μας δείχνει το go-to μακιγιάζ της για μια βραδινή έξοδο!


Τι κάνει λοιπόν;


Αρχικά, εφαρμόζει το foundation σε καθαρό πρόσωπο. Έπειτα, συνεχίζει με ένα ελαφρύ countouring. Δηλώνει ότι είναι σημαντικό να κάνουμε contour σύμφωνα με το πρόσωπό μας και όχι με τα βίντεο tutorials που βλέπουμε στο διαδίκτυο, για άψογα αποτελέσματα. Αφού κάνει πολύ καλό blending, προσθέτει concealer κάτω από τα μάτια και στο κέντρο της μύτης για να φωτίσει το πρόσωπο. Για ματ επιδερμίδα, εφαρμόζει λίγη πούδρα για να «κλειδώσει» το μακιγιάζ της. Έπειτα, προσθέτει λίγο χρώμα στο πρόσωπο με ένα bronzer το οποίο εφαρμόζει στα σημεία που έχει απλώσει και το contour. Με το bronzer «ζεσταίνει» και τα μάτια, βάζοντας αντί για σκιά ματιών το προϊόν αυτό για βάση.
Προσθέτει λίγη ροζ σκιά στα μάτια και τα μάγουλα για ένα πιο summer look! Oλοκληρώνει το look με λίγο (ή μάλλον πολύ….) highlighter στα ζυγωματικά, τη μύτη, το εσωτερικό των ματιών και το τόξο των φρυδιών για έξτρα λάμψη. Ολοκληρώνει με μια στρώση μάσκαρας και ένα σούπερ λαμπερό, ιριδίζον lip gloss από την σειρά της. Τέλος, προσθέτει μια λοσιόν σώματος με glitter για έξτρα λάμψη στο σώμα!


Δες το βίντεο παρακάτω!












πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου