Έχεις μεγάλο μέτωπο; Τα κουρέματα που πρέπει να δεις..

Αποτέλεσμα εικόνας για men hairstyles forehead

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν μεγάλο μέτωπο. Κάποιοι από αυτούς έχουν γεννηθεί έτσι ενώ σε κάποιους άλλους δημιουργήθηκε μετά από πτώση μαλλιών.


Όπως και να έχει, όμως, αυτό δε θα πρέπει να τους ανησυχεί και δε σημαίνει ότι δε μπορούνε να είναι μέσα στη μόδα όσο αφορά τα αντρικά κουρέματα. Για την ακρίβεια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε κουρέματα για άντρες με μεγάλο μέτωπο και σίγουρα ανάμεσα τους θα βρει ένα που να του ταιριάζει στο στυλ του.
 
Επέλεξε κοντά μαλλιά

Koup gia megalo metopo3
 
Ακόμη κι αν έχει μεγάλο μέτωπο, μπορείς να διατηρήσεις το στυλ του. Μπορείς να εξισορροπήσεις την κατάσταση δίνοντας όγκο στα πλαϊνά. Όσο για τα κοντά μαλλιά μπορείς να του τα κάνεις καρφάκια, ή να επιλέξεις ένα fade κούρεμα που είναι στη μόδα και πηγαίνει ιδιαίτερα σε όσους έχουν μεγάλο κούτελο.
 
Η… πολύ κοντά μαλλιά

Koup gia megalo metopo4
 
Σίγουρα τα κοντά μαλλιά δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτό το κούρεμα είναι δημοφιλές και είναι πιθανόν ένας ακόμη τρόπος να αντιμετωπίσεις το μεγάλο του κούτελο.
 
Διατήρησε τα μακριά και σε διαφορετικά επίπεδα

 Koup gia megalo metopo5
 
Αν έχει μεγάλο μέτωπο αλλά του αρέσουν και οι μπούκλες, τότε ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις αυτά τα χαρακτηριστικά είναι να διατηρήσεις διαφορετικά μήκη στα μαλλιά του. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε έχει ίσια είτε σγουρά μαλλιά.
 
Άφησε τα να του μακρύνουν
  Koup gia megalo metopo6
 
Με ένα τέτοιο κούρεμα, το κούτελο του δε θα είναι πρόβλημα. Απλά φρόντισε να μην το παρακάνει με το μάκρος!
 
Μαλλιά μεσαίου μήκους
  Koup gia megalo metopo7
 
Αν δεν του αρέσουν τα κοντά μαλλιά αλλά ούτε και πολύ μακριά, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κούρεμα που έχει κοντά πλαϊνά αλλά προς το κέντρο του κεφαλιού του τα μαλλιά να αποκτούν σιγά σιγά περισσότερο μήκος. Με ένα καλό gel και μερικά ακόμη προϊόντα περιποίησης μπορείς να του δώσεις διάφορες όψεις.
 
Κάνε φράντζα
  Koup gia megalo metopo8
 
Το πλεονέκτημα της φράντζας είναι ότι καλύπτει το περίγραμμα των μαλλιών. Στο κάτω κάτω η φράντζα είναι ένα πολύ δημοφιλές στυλ σε όλο τον κόσμο.
 
Φράντζα στο πλάι
  Koup gia megalo metopo9
 
Και η φράντζα στο πλάι είναι ένα μοντέρνο στυλ ιδανικό για όσους έχουν μεγάλο κούτελο. Όσο πιο μακριά η φράντζα, τόσο πιο στυλάτος μπορεί να δείχνει. Απλά θα πρέπει να αφιερώνει κάποιο χρόνο να φτιάξε.
 
Ατημέλητη φράντζα
  Koup gia megalo metopo10
 
Όπως κατάλαβες τα κουρέματα με φράντζα έχουν την τιμητική τους! Για το συγκεκριμένο στυλ θα χρειαστεί απλά να κόψεις τη φράντζα του κοντή. Με αυτό τον τρόπο θα στέκεται ακόμη και μόνη της προς τα επάνω χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα από εκείνων.
 
Ίσια φράντζα
  Koup gia megalo metopo11
 
Η ίσια φράντζα είναι πάντα στη μόδα. Ως κομμωτής του, βέβαια, είσαι ο ιδανικός για να του πεις ποια φράντζα του ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο του.
 
Πρόσθεσε όγκο
  Koup gia megalo metopo12
 
Ένας ωραίος τρόπος να καλύψεις αυτή την ατέλεια είναι να επιλέξεις να κάνεις ένα κούρεμα με περισσότερο όγκο. Αυτό ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά ανεξάρτητα από την πυκνότητα τους.
 
Caesar cut
  Koup gia megalo metopo13
 
Ακόμη ένα κούρεμα ιδιαίτερα δημοφιλές και ιδανικό για τους άντρες με μεγάλο μέτωπο είναι το Caesar cut. Αυτό το κούρεμα δίνει την εντύπωση πως έχει μικρότερο κούτελο.
 
Crew cut
  Koup gia megalo metopo14
 
Το ότι έχει μεγάλο μέτωπο δε θα πρέπει να τον εμποδίζει να είναι μέσα στη μόδα. Το crew cut είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα πρόσωπα.
 
Κάνε το στυλ των Mad Men
  Koup gia megalo metopo15
 
Έχει τύχει να δεις την ταινία Mad Men; Το κούρεμα αυτό είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού κουρέματος με τη χωρίστρα στο πλάι. Χτένισε τα σωστά και θα έχει ένα υπέροχο στυλ.
 
Κάνε του καρφάκια
  Koup gia megalo metopo16
 
Αν θέλει να τραβήξει τα βλέμματα μακριά από το μέτωπο του, τότε επικέντρωσε αλλού την προσοχή. Τα καρφάκια είναι ένα μοντέρνο χτένισμα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.
 
Κόψε τα μαλλιά σου σε διάφορα μήκη
  Koup gia megalo metopo17
 
Αν τα μαλλιά του είναι μακριά και πυκνά, τότε προτίμησε να τα κόψεις σε διάφορα μήκη. Αυτό το κούρεμα είναι ιδιαίτερα seχy και τραβάει την προσοχή των γυναικών.
 
Διατήρησε minimal τόνους
  Koup gia megalo metopo18
 
Αν δε τον νοιάζει το μεγάλο μέτωπο, τότε αυτό είναι το ιδανικό look για εκείνον. Είναι εύκολο να το διατηρήσει και μπορεί να του δώσει ότι στυλ θέλει.
 
Κοντό και ατημέλητο look
  Koup gia megalo metopo19
 
Τα ατημέλητα look είναι πολύ στη μόδα αν και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Παρόλα αυτά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
 
Mohawk κούρεμα
  Koup gia megalo metopo20
 
Είτε έχει μεγάλο είτε μικρό κούτελο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και περίσταση.
 
Mohawk κούρεμα με πομπαντούρ
  Koup gia megalo metopo21
 
Το πομπαντούρ είναι ένας ακόμη τρόπος να επικεντρώσεις την προσοχή μακριά από τις ατέλειες του προσώπου του. Αυτό το κούρεμα δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, αλλά πηγαίνει στους περισσότερους άντρες.
 
Fohawk με φράντζα προς τα επάνω
  Koup gia megalo metopo22
 
Η φράντζα χτενισμένη προς τα επάνω και κοντά πλαϊνά – αυτό είναι ένα εκπληκτικό fohawk, το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.
 
Απλό fohawk
  Koup gia megalo metopo23
 
Αν δε θέλει μεγάλη φράντζα, διατήρησε λίγο μάκρος στο επάνω μέρος του κεφαλιού του και κόψε τα πλαϊνά πιο κοντά. Αυτό το κούρεμα θα τον κάνει να φαίνεται νεότερος.
 
Fohawk και καρφάκια
  Koup gia megalo metopo24
 
Το μοτίβο όσων έχουν μεγάλο κούτελο είναι να έχει όγκο στην κορυφή και λιγότερα μαλλιά στο κάτω μέρος. Ένα fohawk κούρεμα με καρφάκια είναι μια καλή επιλογή.
 
Fohawk στο πλάι
  Koup gia megalo metopo25
 
Το fohawk στο πλάι είναι ακόμη μια ιδέα που αξίζει να δοκιμάσει.
 
Πομπαντούρ σε σχήμα V
  Koup gia megalo metopo26
 
Αν το μπροστά μέρος των μαλλιών του σχηματίζουν V, τότε ένα πομπαντούρ κούρεμα με V είναι η ιδανική επιλογή για εκείνον. Όσο περισσότερα μαλλιά έχει στην κορυφή, τόσο το καλύτερο.
 
Μαλλιά στο πλάι
  Koup gia megalo metopo27
 
Σε αυτό το κούρεμα η μία πλευρά είναι κοντή ενώ η άλλη είναι όσο πιο μακριά γίνεται. Με αυτό το στυλ θα τονίσεις τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του και θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο look.










πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου