Νυφικό Nail Art αποκλειστικά στην Semilac!!

 Σχετική εικόνα

Ο Ιούνιος έφτασε (χωρίς το καλοκαίρι), και αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει την καθιερωμένη για την εποχή γαμήλια έξαρση,
τα πάρτυ αγάπης που γεμίζουν κτήματα στα προάστια της Αττικής και γίνονται ευτυχείς αφορμές για διαδικασίες περιποίησης και αγορών τόσο για το ζευγάρι, όσο και για τους λοιπούς παρευρισκόμενους.


 Αποτέλεσμα εικόνας για semilac bridal nail


Όταν πρόκειται για νυφική προετοιμασία οι γυναίκες γίνονται πιο απαιτητικές και λιγότερο ευέλικτές απ’ότι συνήθως. Πρόκειται για τη μέρα που θέλουν να είναι ομορφότερες από ποτέ, κι έτσι απαιτούν τελειότητα και δεν είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν ούτε τη διάρκεια.


 Αποτέλεσμα εικόνας για semilac bridal nail


Στη Semilac όχι μόνο βρίσκετε πολύ καλής ποιότητας προϊόντα, αλλά και φανταστικές ιδέες για νυφικά νύχια στα σεμινάρια που διοργανώνονται. Και οκ, το γαλλικό μπορεί να είναι κλασάτο καθαρό και φίνο, όμως σιγουρα δεν είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες.





Ακόμη κι αν κρατήσουμε τα χρώματα της καθαριότητας (050, 051, 001, 032, 157, 054 μπορούμε να παίξουμε με τις υφές. Με τη βοήθεια του white cream art μαζί με το hardi white μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά βίντατζ μοτίβα όπως κιπούρ ανάγλυφα φλοράλ, αισθησιακά υφάσματα, ανάλαφρα τούλια. Με ένα ματ τοπ το ‘’υφασμά’’ μας αποκτά μεγαλύτερη αληθοφάνεια και η πελάτισσά μας καμαρώνει τόσο για τα νύχια της, όσο και για τη μανικιουρίστα της.


https://bit.ly/2k9hyue https://bit.ly/2k9hyue 


Και οι πέτρες; σκεφτείτε μια νύφη που από το μανικιούρ της λείπουν τα κρυσταλλάκια! Αποφύγετε εύκολα το ενδεχόμενο της πανωλεθρίας φτιάχνοντας τις πετρες αντί να τις κολλήσετε. Με το οπλοστάσιο της γκάμας semiflash και semiart ζωγραφίζουμε τις liquid stones μας, και δινουμε το εφέ του όγκου και του βάθους και τη χρήση tytan, ενός μονοφασικού τζελ με απαράμιλλη γυαλάδα.
Εφέ πετρωμάτων, ορυκτών λίθων και μάρμαρα σε μικρές λεπτομέρεις απογειώνουν ένα ήπιο ροζ, ή λενα απαλό ροδακινί, κάνουν ένα baby boomer να ξεχωρίζει.


Σχετική εικόνα


Καλές δουλειές, και να μας ζήσουν!











πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου