Nέα τάση στα νύχια, που φέρνει η Meghan!

Μπορεί εκείνη να την υποχρεώνει το πρωτόκολλο να μη βάφει χρωματιστά τα νύχια της, ωστόσο, έφερε την αλλαγή...-Από τη Madame de Coco
 
Μπορεί εκείνη να την υποχρεώνει το πρωτόκολλο να μη βάφει χρωματιστά τα νύχια της, ωστόσο, έφερε την αλλαγή...


Η Δούκισσα του Sussex, μπορεί στο παρελθόν να επέλεγε έντονα χρώματα για τα νύχια της και να άφηνε μακρύ το μήκος τους, ωστόσο, τώρα πια οφείλει να μην τα βάφει χρωματιστά και να μη φορέσει ποτέ ψεύτικα. Φέρνει, λοιπόν, μια νέα τάση στον χώρο της ομορφιάς και των νυχιών η οποία αποθεώνει τα άβαφα νύχια - αλλά περιποιημένα νύχια και τα βαμμένα σε παλ αποχρώσεις. 




Η Emi Kudo, nail artist πολλών διάσημων γυναικών όπως η Janet Jackson και η Angelina Jolie, εξηγεί πως το μυστικό για άβαφα νύχια αλλά φυσικά όμορφα νύχια, κρύβεται στην ενυδάτωση. 
«Υγιή και απαλά χέρια, ενυδατωμένη επιδερμίδα, φροντισμένες παρανυχίδες και καθαρά νύχια. Τα χέρια μιας γυναίκας πρέπει να μοιάζουν σαν να μην έχει αγγίξει ποτέ της απορρυπαντικό πιάτων ή να έχει ασχοληθεί με την βαβούρα της καθημερινότητας.Μου αρέσουν τα χρώματα στα χέρια και το απαλό ροζ ή το άβαφο στα πόδια, κάτι που είναι κόντρα στον βασικό κανόνα των νυχιών που θέλει το αντίστροφο. 


Μπορεί μια γυναίκα να έχει βάψει με ωραία χρώματα τα χέρια της, αλλά αν τα πόδια της έχουν ένα τέλειο πεντικιούρ με καθαρά, άβαφα νύχια, αυτό δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και την εντύπωση της αθωότητας. Θεωρώ πως είναι κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα της πόλης» λέει χαρακτηριστικά.










πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου