BABY RAINBOW


 


Η τεχνική baby rainbow είναι απόλυτα πρωτότυπη και έξυπνη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα λουκ το οποίο αντλεί έμπνευση από το φως, το οποίο όταν διαθλάται αποκαλύπτει τους χρωματισμούς του, εξού και το όνομα baby rainbow.


HIDDEN RAINBOW


 


Το hidden rainbow λουκ είναι ένα κρυμμένο ουράνιο τόξο το οποίο για να το δει κάποιος, πρέπει να του το αποκαλύψετε! Τα μαλλιά βάφονται στο εσωτερικό τους, ενώ το πάνω μέρος τα καλύπτει, με αποτέλεσμα αυτά να φαίνονται μόνο όταν το επιθυμείτε. Η τάση έχει αρκετές τεχνικές και είναι όλες πολύ εντυπωσιακές.


LIGHTNING & THUNDER


 


Ένα λουκ με έμπνευση από τον συννεφιασμένο και άγριο ουρανό, το lightning & thunder. Το στυλ παραπέμπει στις λάμψεις που σχηματίζονται όταν βρέχει, με το γκρίζο να αποτελεί τον συννεφιασμένο ουρανό και το κίτρινο την αστραπή. Εμπνευσμένο!


NOSTALGIC BLUE


 


Οι αποχρώσεις του μπλε είναι αποδεδειγμένα ένα αγαπημένο χρώμα των καιρών. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του, όπως το γαλάζιο, μωβ, μπλε και σκούρο μωβ, αποτελούν τις κατάλληλες πινελιές για να απογειώσουν ένα bob κούρεμα και να αναδείξουν μια νοσταλγική διάθεση.


OMBRE DELIGHT


 


Η έντονη διχρωμία συνεχίζει να παίζει κυρίαρχο ρόλο. Το απόλυτο μαύρο έρχεται σε αντίθεση με το ανοιχτό καστανό, το οποίο στις άκρες του ανοίγει και προς πιο ανοιχτό. Bold και ανατρεπτικό; Ναι, είναι, αυτός όμως είναι και ο λόγος που αποτελεί μια αγαπημένη τάση.


SMOKED VELVET


 


Το σκούρο βιολετί είναι σαγηνευτικό, μυστηριώδες και γοητευτικό. Πρόκειται για μια απόχρωση η οποία ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με μεσαίο και λευκό δέρμα, καθώς η «καπνισμένη» του υφή είναι απόλυτα must για την εποχή και ταιριάζει με πολλά χρώματα.











πηγη:myextension