Ποιες Φούστες να επιλέξεις, με βάση το δικό σου σώμα!

Foystes2

Φούστες με πιέτες, βολάν ή κλος; Ή μήπως η κλασσικότερη όλων, η pencil φούστα;


Επειδή όλες τους αποτελούν μια δυνατή επιλογή, ένα trend ηχηρό, οδηγώντας σε statement εμφανίσεις, πάρτε την σωστή απόφαση και επιλέξτε την κατάλληλη φούστα για εσάς ανάλογα με τον σωματότυπο σας.

 
Αν έχεις σιλουέτα σε σχήμα Αχλάδι: Σου ταιριάζει η Πλισέ φούστα 


  Foystes3
 


Το στυλ αυτής της φούστας κολακεύει τη μέση και τη λεκάνη, φέρνοντας τελικά ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Το δικό σας ζητούμενο είναι να τονίσετε τη μέση σας και να καμουφλάρετε τους τονισμένους γοφούς και μηρούς. Συμπληρώστε το στυλ της με ένα στενό πουκάμισο ή top και ψηλοτάκουνα.

 
Αν έχεις σχήμα Μήλο: Σου ταιριάζει η Κλος μίνι φούστα 


  Foystes4
 


Στην περίπτωση σας τα άκρα σας είναι λεπτά και οι ατέλειες τείνουν να συγκεντρώνονται γύρω από την περιοχή της μέσης. Για να ισορροπήσετε τη σιλουέτα σας επιλέξετε κοντά μήκη και γραμμές που ακολουθούν αυτή του σώματος. Αν φορέσετε ζώνη το σημείο που θα σταθεί θα πρέπει να είναι το λεπτότερο της μέσης σας – ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά.

 
Αν έχεις σχήμα Κλεψύδρα: Σου ταιριάζει η Pencil φούστα 


  Foystes5
 


Εάν είστε καμπυλόγραμμη τονίστε καλά τη μέση σας με μια pencil φούστα. Το στυλ της θα τονίσει το σχήμα της σιλουέτα σας – γοφούς και μηρούς εξομαλύνοντας ανεπιθύμητους όγκους. Εγγυημένα θα δείξετε δέκα κιλά πιο κάτω.

 
Αν το σώμα σου είναι Αγορίστικο: Δοκίμασε τις Κρουαζέ φούστες


  Foystes6
 


Μια ακόμη κλασική φούστα, η οποία στη περίπτωση μιας μονοκόμματης σιλουέτας λειτουργεί ιδανικά. Το στυλ της προσαρμόζεται κατάλληλα σε κάθε σωματότυπο, και στη δική σας αυτό που θα κάνει είναι να τονίσει τη μέση σας. Ο ασύμμετρος ποδόγυρος θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των γοφών.

 
Αν είσαι Petite: Διάλεξε μια φούστα σε Α γραμμή 


  Foystes7
 


Επιλέξετε ρούχα που θα σας δώσουν την ψευδαίσθηση μια ψηλόλιγνης σιλουέτας. Οι φούστες με κοντό μήκος πετυχαίνουν αυτό το κόλπο για εσάς.













πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου