9 Δροσερά, Stylish χτενίσματα για Kαλοκαιρινό γάμο!

Stylish Nifi2

Είτε είναι η νύφη είτε η κουμπάρα ή απλά καλεσμένη, αυτά είναι τα καλύτερα χτενίσματα για καλοκαιρινό γάμο που μπορείς να της προτείνεις!


Παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι; Ή μήπως είναι καλεσμένη σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που απαιτεί ένα ανάλαφρο, αλλά κάπως επίσημο styling; Διάλεξε ένα από αυτά τα χτενίσματα για καλοκαιρινό γάμο και ας την να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της.

  Stylish Nifi3
 


Σήκωσέ τα ψηλά
Αν νιώθεις ότι με τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους θα την κάνουν να ζεσταθεί επιχείρησε ένα χαλαρό πιάσιμο, χωρίς τούφες που δεν θα την ενοχλούν και δώσε όγκο με λίγα αξεσουάρ.


  Stylish Nifi4
 


Βάλε μια κορδέλα
Η κορδέλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας εμφάνισης σε τέτοιες εκδηλώσεις. Πρόσθεσέ την σε ότι χτένισμα και να της κάνεις.


  Stylish Nifi5
 


Το νέο σινιόν
Αν πάλι θέλει ένα πιο σύνθετο αποτέλεσμα, τύλιξε τα μαλλιά της κατά μήκος του μετώπου και φτιάξε ένα μίνι ατημέλητο κότσο, τύπου σινιόν, τέλεια θέση για το πέπλο.


  Stylish Nifi6
 


Το girly χτένισμα
Για τις νέες νύφες, αλλά και τις νεαρές καλεσμένες, προτείνεται ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες και μια κορδέλα, που θα δώσει girly νότα στο look.


  Stylish Nifi7
 


Ιδιαίτερες πλεξούδες
Η απόλυτη έκφραση της πλεξούδας στολισμένη με ανθάκια αποτελεί την πιο εύκολη αλλά και stylish επιλογή για τις κομψές νύφες.


  Stylish Nifi8
 


Η εντυπωσιακή πλεξούδα
Οι πλεξίδες έχουν διάφορες εναλλακτικές και για εκείνη που της αρέσουν τα ανάλαφρα χτενίσματα, είναι ιδανική επιλογή, είτε η εκδήλωση αφορά γάμο είτε βάφτιση.


  Stylish Nifi9
 


Το επιμελές καλοκαιρινό χτένισμα
Βέβαια, υπάρχουν και τα πιο σύνθετα αλλά και εντυπωσιακά χτενίσματα για όσες λατρεύουν τον όγκο και την πολυτέλεια.


  Stylish Nifi10
 


Ο chic κότσος
Και επειδή σαν καλεσμένη δικαιούται να έχει τις bad hair days της, ένας κότσος, που αποτελεί μεγάλο trend, στο πάνω μέρος του κεφαλιού και λίγες τούφες θα την βγάλουν ασπροπρόσωπη.


  Stylish Nifi11
 


Ρομαντικό χτένισμα
H απλότητα είναι πάντα αυτή που κερδίζει όλες τις εντυπώσεις. Χαλαρές και ανέμελες μπούκλες που στολίζονται από ένα λουλουδάτο στεφανάκι είναι η πρώτη επιλογή για τις πιο cool νύφες.












πηγη:shape


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου