3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις περμανάντ

 Αποτέλεσμα εικόνας για σγουρα μαλλια selfie

Είτε είναι στην πασαρέλα, είτε στο Instagram οι πλούσιες και ανάλαφρες μπούκλες είναι από τα looks που βλέπουμε αρκετά να «παίζουν» τους τελευταίους μήνες.



Γυναίκες όπως η Chrissy Teigen και η Bella Hadid έχουν αρκετές φορές «υποκύψει» σε αυτό το look, αποδίδοντας σέξι αλλά και κομψές εμφανίσεις!


Απ’ ότι καταλαβαίνεις λοιπόν, η περμανάντ κάνει comeback! Και για εσένα που το έχεις ήδη πάρει χαμπάρι και σκέφτεσαι να κάνεις μία, πριν κλείσεις το ραντεβού στο κομμωτήριο, πρόσεξε τα εξής:


Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση


Αν δεν είναι υγιή τα μαλλιά σου, μετά απ’ αυτή την τεχνική δεν θα σου μείνει…. τρίχα για τρίχα! Άσε που δεν θα πετύχει και η περμανάντ. Αν δεν είσαι σε καλή κατάσταση τα μαλλιά σου λοιπόν, ανέβαλε το ραντεβού και κλείσε το όταν τα μαλλιά σου θα είναι έτοιμα!


Είναι σοβαρή δέσμευση 


Πριν κάνεις περμανάντ σκέψου μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα που θα έχεις. Αφού την κάνεις δεν μπορείς να την… ξε-κάνεις! Σκέψου το λοιπόν, πολύ καλά πριν πας να κάνεις αυτή την αλλαγή.


Μπορεί να «ξυπνήσει» τα μαλλιά σου


Μία περμανάντ δεν είναι ένα απλό χτένισμα που θα σου κάνουν στο κομμωτήριο. Είναι μια «βαριά» τεχνική η οποία χρησιμοποιεί χημικά συστατικά με σκοπό να κάνει τα μαλλιά σου να έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σου θα ταλαιπωρηθούν! Αν δεν θέλεις να περάσεις όλο αυτό, τότε απλά μείνε στα εργαλεία για μπούκλες!












πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου