Tricks για να κρύψεις τις ατέλειές της, με το χτένισμα που θα της κάνεις!

SOS triks2
 
Το κούρεμα, το στυλ και το χτένισμα των μαλλιών της μπορεί να αναδείξει ή να καμουφλάρει το σχήμα του προσώπου και τις μικρές της ατέλειες.



Το σωστό κούρεμα δίνει όγκο εκεί που πρέπει, αγκαλιάζει το πρόσωπο, τονίζοντας τα σημεία που είναι τα δυνατά της.
Οι αφέλειες, οι μύτες, το κρεπάρισμα, τα καρέ και όλα τα κομμωτικά τεχνάσματα πρέπει να υπηρετούν την ομορφιά της και να λειτουργούν έτσι ώστε να κρύβουν όσα πρέπει. Το σωστό χτένισμα μπορεί να κάνει το πρόσωπο να μοιάζει πιο λεπτό εξαφανίζοντας τα μάγουλα, να κρύψει ένα σαγόνι ή μια μύτη. Τι πρέπει να ξέρεις για να το πετύχεις; 

  SOS triks3
 

Έντονο σαγόνι
Εάν το σαγόνι της είναι έντονο σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της με αποτέλεσμα να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της οι λύσεις είναι δυο. Πρώτον αλλάζεις αμέσως κουπ και υιοθετείς καρέ χτένισμα ή αλλιώς bob. Δεύτερον κόβεις τα μαλλιά της μύτες ακριβώς στο ύψος του σαγονιού. Και οι δυο κουπ στρογγυλεύουν το πρόσωπο της και τραβούν τα αδιάκριτα βλέμματα από το σαγόνι της.

  SOS triks4
 

Μακρύ πρόσωπο
Αν το σχήμα του προσώπου της είναι μακρόστενο της ταιριάζει απόλυτα το sleek look. Δηλαδή επίλεξε την κλασσική αλλά always in fashion χωρίστρα στη μέση και άσε τα μαλλιά της να μακρύνουν! Αυτό το σχήμα προσώπου είναι ιδανικό με μαλλιά που περνούν το μήκος των ώμων.

  SOS triks5
 

Πεταχτά αυτιά
Τα πεταχτά αυτιά είναι ένα ελάττωμα που βασανίζει πολλές κοπέλες. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταπολεμήσεις! Οι κοτσίδες που πιάνονται χαλαρά στο κάτω μέρος του κεφαλιού μπορούν να καλύψουν το «πρόβλημα» με πολύ μοντέρνο και έξυπνο τρόπο. Τέλος διάλεξε μια κουπ που απαιτεί χωρίστρα στη μέση για να μπορούν τα μαλλιά σου ντεγκραντέ ή όχι να καλύπτουν το πρόβλημα.

  SOS triks6
 

Κοντό μέτωπο
Αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία είσαι πολύ τυχερή μιας και το μικρό μέτωπο είναι ιδανικό για να κόψεις τα μαλλιά της αφέλειες. Η φράντζα για ακόμη μια χρονιά επιβάλλεται αν θέλει να είναι in fashion. Είτε είναι στο πλάι, είτε είναι οι κλασσικές αφέλειες τις θεωρούμε πολύ κομψές και φυσικά καλύπτουν με τον πιο trendy τρόπο το πρόβλημά της.

  SOS triks7
 

Φαρδύ μέτωπο
Το φαρδύ μέτωπο είναι γεγονός ότι είναι άσχημο και χαλάει τη συμμετρία αλλά και την αρμονία των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του προσώπου της. Φυσικά υπάρχει λύση και είναι ιδιαίτερα βολική σαν χτένισμα. Δοκίμασε να κόψεις το μπροστινό μέρος των μαλλιών της φράντζα στο πλάι. Προσοχή! Δεν εννοούμε την μικρή φράντζα, εννοούμε μια μεγάλη φράντζα που θα συνοδεύεται από χωρίστρα στο πλάι και θα κατεβαίνει σχεδόν μέχρι το τελείωμα του ματιού της.

  SOS triks8
 

Κοντός λαιμός
Αν ο λαιμός της τυχαίνει να είναι κοντός μην ανησυχείς καθόλου. Μπορεί να αποκτήσει μακρύ και εντυπωσιακό λαιμό κάνοντας εσείς το εξής: τράβηξε τα μαλλιά της προς τα πίσω, όχι πολύ σφιχτά, και φτιάξε έναν κότσο. Ο κότσος σε συνδυασμό με τον ανοιχτό λαιμό της δίνουν το απόλυτα αριστοκρατικό αποτέλεσμα.

  SOS triks9
 

Άσχημη μύτη
Αν η μύτη της είναι μεγάλη ή το σχήμα της είναι άσχημο υπάρχει ένα βασικό στιλ που πρέπει να αποφύγεις. Τη χωρίστρα στη μέση. Προτίμησε μια χωρίστρα στο πλάι. Έτσι θα τραβήξεις το ενδιαφέρον από το σημείο του προσώπου της που υστερεί. Ακόμη δοκίμασε αφέλειες αλλά όχι πολύ πυκνές. Μια ελαφριά φράντζα θα βοηθήσει αρκετά!








πηγη:staxtopouta


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου