Tips για να φαίνονται τα χείλη σου πιο ζουμερά στο λεπτό!

Xilia2
 
Τα χείλη μας είναι ένα από τα πιο σέξι σημεία πάνω μας! Πολλές από εμάς πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουμε ζουμερά χειλάκια
είναι μία πλαστική επέμβαση!


 Έχεις δει, όμως, πως γίνονται οι αγαπημένες μας celebrities όταν «φουσκώνουν» τα χείλη τους; Το αποτέλεσμα όχι μόνο σέξι δεν είναι, αλλά αγγίζει και τα όρια του αντιαισθητικού! Και σίγουρα δεν φταίει η επέμβαση, αφού μάλλον εκείνες -από την απληστία- θέλουν κι άλλο… κι άλλο… κι άλλο! Μα πόσο πια! Όπως, βασικά, γίνεται και με όλες τις πλαστικές επεμβάσεις!

  Xilia3
 

Το να αποκτήσουμε ζουμερά χειλάκια στο λεπτό είναι πολύ εύκολη υπόθεση! Αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω φυσικά tips που μπορούμε όλες να κάνουμε σπίτι μας εύκολα και γρήγορα…

  Xilia4
 

Ας αφήσουμε για λίγο την «μαγική τρόμπα» τις Τέτας Καμπουρέλη για ζουμερά χείλη… γιατί μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα και ας δούμε όλους τους τρόπους να δημιουργήσουμε χείλη για φίλημα…


Μετά το βούρτσισμα των δοντιών σου βούρτσισε για λίγα λεπτά και τα χείλη σου! Το βούρτσισμα θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου και θα τα τονώσει στο λεπτό! Για ακόμη πιο έντονο και αισθησιακό αποτέλεσμα βάλε λίγη βαζελίνη στη στεγνή οδοντόβουρτσα.


Μία καλή απολέπιση είναι απαραίτητη για τα χείλη μας! Ένα σπιτικό και εύκολο scrub με λάδι και ζάχαρη θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή και θα κάνει τα χείλη μας να φαίνονται ακόμη πιο γεμάτα.


Φτιάξε το δικό σου lip gloss με σπιτικά υλικά για να φαίνονται τα χείλη σου ακόμη πιο αισθησιακά! Έχε το μαζί σου στη τσάντα και τοποθέτησε το στα χείλη σου κάθε τόσο. Σε μία ειδική συσκευασία με roll on τοποθέτησε αιθέριο έλαιο κανέλας ή μέντας ή έλαιο από πιπέρι καγιέν. Μπορείς να το ανακατέψεις και με το δικό σου lip gloss.


 Διαφορετικά μπορείς να ανακατέψεις μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, 1/3 κουταλιά της σούπας βούτυρο κακάο και 20 σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Πρόσθεσε στο μείγμα 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο από πιπέρι καγιέν και έτοιμο το καινούργιο lip gloss σου που θα σου προσφέρει ζουμερά χείλη στο λεπτό! Προσοχή όμως με το πιπέρι καγιέν. Πολύ μικρή ποσότητα…. για να μην έχουμε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!


 Χρησιμοποίησε μία σφυρίχτρα! Σφύριζε για 2 λεπτά καθημερινά, μόνο βγάλε τον θόρυβο για ευνόητους λόγους!
Και τα χείλη…. για φίλημα κορίτσια!










πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου